Prostitutka, seks, prostitucija
Shutterstock, ilustracija
Prostitutka, seks, prostitucija

Shutterstock, ilustracija

Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Čini se da se strasti u Demokratskoj stranci ni tri dana nakon izbora novog predsednika ne smiruju!

Pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa, Zoran Lutovac ne želi da preda vlast novoizabranom predsedniku stranke Branislavu Lečiću, a sve pod izgovorom kako on nije legitimno izabran, te da je ukrao pečat stranke uz pomoć kojeg su i raspisani izbori u DS-u.

Da istina boli, a da je kraj stigao za one koji se pretvaraju da su demokrate, uverila se i ekipa „Alo!“, koja je došla u posed skandalozne prepiske između nekadašnjih članova partije koji su odlučili da napuste Lutovca i njegovih pulena i najbližih saradnika.

Naime, Dejan Petrović iz Šapca, član glavnog odbora DS-a i najbliži saradnik Zorana Lutovca, revoltiran izborom Branislava Lečića koji je odneo pobedu za novog predsednika stranke, odlučio je da sprovodi silu nad nekadašnjim kolegama, a pre svega koleginicama. Žene kojima je Lutovac odavno pretio otkazima jer nisu želele da ostanu uz njega ponovo su se našle na udaru.

Ovoga puta na prost i pre svega džukački način Petrović iz Šapca dokazao je da okupljeni oko Lutovca više nisu demokrate, bar ne ako to podrazumeva skandalozno ponašanje prema ženama.

Tokom jedne od prepiski na Vajber grupi u kojoj se nalaze članovi stranke Petrović je vređao koleginice na najgori mogući način.

Zaposlene u DS-u tražile su objašnjenja za određene postupke Zorana Lutovca, a u tom trenutku njegov najbliži saradnik Dejan Petrović im je poručio:

- Tražite posao, srećice! Probajte da se zaposlite na Plavom mostu - napisao je član Glavnog odbora, aludirajući na mesto na kojem se tradicionalno okupljaju „kraljice noći“, koje tako zarađuju novac.

Gospođe kojima se obratio bile su šokirane ovakvom izjavom, te mu poručile da bi trebalo da ga bude sramota.

Lečić je Vučićev ludak!

Kao da mu nije bilo dovoljno što je izvređao svoje koleginice, Dejan Petrović nastavio je da širi „demokratiju“ na svom Tviter nalogu, gde je napisao kako je Branislav Lečić ukrao pečat stranke i dodao:

- Falsifikator i lažov. Besramni sluga Vučićevog režima se potpuno izgubio i više ne zna šta kome priča. Čoveku je mesto u ustanovi - napisao je Petrović.

Lečić: Đilas postavio Lutovca da bi razorio DS!

Glumac Branislav Lečić, koga je deo članstva DS-a izabrao za predsednika, otkrio je gostujući na jednoj televiziji pozadinu haosa u toj stranci, tvrdeći da su za sve odgovorni Đilas i drugi lideri opozicije koji su potekli iz DS-a.

- Stranka je bila predviđena za otimanje i za upropašćivanje od strane onih lidera u opoziciji koji sad i reaguju po novinama. Ponašaju se nefer prema jednoj opozicionoj stranci i prema jednoj instituciji demokratije, bez obzira na to što su iz nje potekli i što su danas lideri nekih drugih stranaka - rekao je Lečić i dodao:

- Mislim na Dragana Đilasa, ali ne samo na njega. Tu je i Dušan Petrović, koji je nekad bio u DS-u, a sada ima svoju stranku...

Pročitajte još:

Komentari (1)

Zoran52

29.09.2020 08:09

Dušan Petrović zvani "d.pe",kakav obraz takav i nadimak,šta više reći o tim ljudima,đilas, zelenko, pajtić,lepi boris,boškić,serđo,vuk i ostale političke nakaze. Napred Lečiću bulevar je tvoj.