Đilasova Rada i Aljbin Kurti zakazanu tuču mladića pokušavaju da predstave kao politički obračun!

Đilasov zadatak je blaćenje Srpske liste koja ima gotovo jednoglasnu podršku srpskog življa na Kosovu i Metohiji

Aljbin Kurti
Aljbin Kurti, Foto: Ilustracija

Predsednik Aleksandar Vučić osvrnuo se nakon sednice Predstavništva Srpske napredne stranke i na tuču koja se desila na Kosovu i Metohiji, a koju su mnogi koji se zalažu za nezavisno Kosovo iskoristili kao priliku da je predstave kao politički obračun.

Među njima najglasnija je bila Rada Trajković, uzdanica Dragana Đilasa, koja je ovu tuču čak uporedila sa ubistvom Olivera Ivanovića.

“Ovakvi incidenti biće interpretirani kao politički sve dok nam se ne bude dozvolilo da mislimo i govorimo slobodno, bez straha od prozivki od strane Aleksandra Vučića, kao i sve dok ne budu rasvetljeni zločini nad političkim protivnicima ovog režima – a pre svega ubistvo Olivera Ivanovića”, napisala je ona.

Aleksandar Vučić je otkrio da naša policija ima sve podatke o tuči, da je reč o ranije zakazanoj tuči, i da mu nije jasno kako su oni koji se zalažu za nezavisno Kosovo uspeli od toga da naprave politički linč.

“Videli ste juče kada su zbog tuče dveju grupa mladića, 20 na 20, unapred zakazane tri dana ranije, neki pokušali da optuže čak i mene, a Aljbin Kurti Srpsku listu i sve druge da je neko iz političkih razloga tukao sina Nenada Rašića. On je bio taj koji je došao na zakazanu tuču.

Nemojte da pokazujemo ko je koga prvi udario. Imamo sve podatke kako se sve odigralo, kako je tekla svađa oko jedne devojke, ko je koga uvredio sa „Šiptare“. Imamo apsolutno sve podatke. Kakve to veze ima sa Srpskom listom”, rekao je predsednik Vučić.

Iz svega navedenog jasno je da iza ove antisrpske kampanje stoje Aljbin Kurti i oni koji se bore za nezavisno Kosovo, kao i da je u toj akciji Đilasov zadatak blaćenje Srpske liste, koja ima gotovo jednoglasnu podršku srpskog življa na Kosovu i Metohiji.

Povezane vesti

 • Korisnik: Maki
  24/02/2021 - 11:34
  U laži su kratke noge, istina brzo ispliva na videlo. Propao Radin i Đikijev scenarijo. Srpska lista je ubedljivo pobedila uprkos svim smicalicama! A Rada je sramota za Srbski narod, koliko je zla nanela treba joj oduzeti državljanstvo da se nigde ne sme više prestaviti kao Srpkinja, pa nek ide kod Kurtija i Rame jer su joj bolji od svog naroda.
 • Korisnik: Sara
  24/02/2021 - 11:07
  Znamo da Rada radi za Šiptare i ALjbina, nije ni čudo što odmah optužuje Srbe za šta god da se desi na KiM.
 • Korisnik: Jovana
  24/02/2021 - 10:33
  Bukvalno se i na teritoriji KiM-a profilisala Đilasova opozicija, da ne kažem antisrpska. Vidi se odakle duvaju vetrovi.
 • Korisnik: Marina
  24/02/2021 - 10:16
  Rado je jedno veliko zlo,kada ne zna sta drugo da uradi ona udara na decu.
 • Korisnik: Raška
  24/02/2021 - 08:50
  Ne čudi me poltronstvo Rade, slabo je Kurti plaća pa mora da laje i napada Vučića!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi