Emisija
Printscreen
Emisija

Printscreen

Emisija, Foto: Printscreen

Nakon što se pošteno obrukala kada je farmu kokošaka u Moroviću proglasila narko-plantažom, za šta ju je bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac odmah spustio na zemlju, potpredsednica Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić otkazala je učešće u emisiji "Među nama".

Ona je isprva prihvatila učešće, međutim, kada je čula da će gost emisije biti i Šutanovac, rekla je da ipak "nema vremena".

Tepićeva je jaka na rečima na konferencijama za štampu, kada sama drži govor u nedogled, pa bi i u emisijama da se pojavljuje isključivo sama.

Međutim, ukoliko u emisiju zovu i sagovornika, posebno ako je to neko ko joj je već javno "skresao" da izmišlja za pomenutu farmu kokošaka, onda se ona povlači. Teško je iznositi lažne navode u programu uživo, kada se preko puta vas nalazi iskusni političar i bivši ministar odbrane, koji se razume u temu.

Inače, tema emisije "Među nama" bila je uredba Vlade Srbije koja je stupila na snagu 7. januara, a po kojoj 19 firmi namenske industrije u većinskom državnom ili društvenom vlastništvu od najmanje 51 procenat formiraju Odbrambenu industriju Srbije.

Gosti emisije bili su Dragan Šutanovac, predsednik Saveta za strateške politike i bivši ministar odbrane i vojni analitičar Aleksandar Radić. Pogledajte i uverite se sami, kako đilasovci beže od neistomišljenika:

 

Komentari (1)

Natasa81

11.01.2020 17:07

A posle se zale da nemaju poziv za gostovanja, a odazivaju se samo kad oni hoce.