Tanja Vojtehovski
Alo!
Tanja Vojtehovski

Alo!

Tanja Vojtehovski, Foto: Alo!

Pristalice opozicije gotovo da nemaju meru kada pokušavaju da optuže državni vrh Srbije.

Nakon niza neuspelih pokušaja, na red je došlo i pomaganje teroristima.

PROČITAJ JOŠ:

Naime, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Srbije održao konferenciju za medije, na kojoj je dao odgovore na sva pitanja javnosti, opozicija se uhvatila za detalj koji prema njihovom mišljenju ukazuje kako Srbija prodaje oružje teroristima.

Tatjana Vojtehovski

screenshoot/Twitter

Tatjana Vojtehovski, Foto: screenshoot/Twitter

Tim povodom danas se oglasila i Tatjana Vojtehovski, novinarka i desna ruka Dragana Đilasa, optužila je indirektno na svom Tviter profilu da Srbija prodaje oružje teroristima.

PREPORUČUJEMO:

- Da li Srbija prodaje oružje teroristima? 23 sekundi od postavljenog pitanja, Stefanović razmotava neki papir sa nekim nelepnicama kao prikaz kako se Đilas obogatio. Ovo će se izučavati jednog dana - napisala je Vojtehovski.

Ministar Stefanović našao se na udaru nakon priča opozicije kako je svom ocu nameštao unosne poslove u trgovini oružjem.

Kurti podivljao na Ramu zbog Beograda, Albanci kopaju sopstveni grob!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 13.11.2019. 16:47 Lider Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, ponovo je danas kritikovao Albaniju i premijera Edi Ramu zbog učestvovanja na trojnom sastanku u Ohridu, posvećenom balkanskom "mini Šengenu" i poručio da je albanski premijer trebalo da sačeka formiranje nove prištinske vlade.

Iako je sve optužbe odbacio, to nije bilo dovoljno, već su nastavili sa napadima. Sada je na red došla i država Srbija, koju vlast navodno koristi zarad prodaje oružja teroristima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Njihahaaa

13.11.2019 21:55

Jebo je konj!

Ratko

14.11.2019 16:22

Dali godpodjica zna ko je najveci prodavac na planeti zemlji istog tog oruzja istim tim teroristima! Neka njih malo okrivi ako ima petlju!

Ziveo Vucic !

15.11.2019 00:08

Ahahhahahahh bolest ne bira , bolesnici !