Zeri
Printscreen
Rada Trajković

printscreen

Rada Trajković, Foto: printscreen

Rada Trajković, kandidatkinja na listi koalicije „Sloboda“ i izaslanica Dragana Đilasa, na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu, tokom čitave kampanje obračunavala se sa Srpskom listom i vlašću u Srbiji.

Bivša poslanica Skupštine Kosova je i juče tokom glasanja iskoristila priliku da napadne Beograd, što je dalo samo još jedan zamah vlasti u Prištini da preko svojih vodećih štampanih i elektronskih medija nastavi vođenje kampanje u kojoj je glavna zvezda upravo Trajkovićeva, perjanica Đilasovog Saveza za Kosovo.

Dokaz o tome koliko albanski mediji Radu Trajković doživljavaju kao svoju predstavlja i naslovna strana prištinskog lista "Zeri".

Pročitajte još:

 

Naime, u današnjem Zeriju, stoji izveštaj o tome kako su lideri glasali, na biralištima su uslikani sve sami Albanci, ali tu je i fotografija Rade koja "pljuje" po Beogradu.

"POSTAO JE DOUŠNIK UDBE" Sprema se da sedne u stolicu Haradinaja, Milošević ga je oterao u požarevački zatvor, a u Jugoslaviji je proglašen za teroristu!

"VIŠE NE MOGU DA KRIVE SRBIJU" Amerika bruji, vodeći mediji najavili veliki zaokret na Balkanu, Albanci će morati da se dozovu pameti: Naljutili su i NATO i EU!

NAJNOVIJI REZULTATI! Prebrojano 95 odsto glasova! Odlučeno je, Kosovo pada njemu u ruke!

Zeri

Printscreen

Zeri, Foto: Printscreen

 Bonus video

Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata