Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Alo / Vladimir Marković
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo / Vladimir Marković

Dragan Đilas, Foto: Alo / Vladimir Marković

Tadašnji direktor kompanije Telekom, Branko Radujko, na mesto direktora Arena sport televizije postavlja svog dotadašnjeg zaposlenog Radisava Vulićevića.

Sergej Trifunović

Printscreen

Branko Radujko je ostao upamćen po aferi u kojoj je procurela mail prepiska između njega i Dragana Đilasa o strategiji da se državnim parama kupe 4 Arena sport kablovska kanala i to od ljudi bliskih Đilasu. U istoj prepisci se tadašnji generalni direktor Telekoma izvinjava Đilasu što ne može da nađe način da 7,7 miliona evra iz Telekoma stavi u privatne džepove, ali garantuje da će to “nekako rešiti”. Istovremeno ga Đilas ohrabruje da prekine saradnju sa čovekom iz menadžmenta Telekoma Vladimirom Lučićem koji je nezadovoljan odnosom države prema firmi i ponašanjem vlastodržaca nakon 5.oktobra. Kasnije će se ispostaviti da je Vladimir Lučić jedan od najzaslužnijih što Telekom nije pao u ruke Šolaka i Đilasa i što je danas postao regionalni lider.

Arena

screenshoot

Arena, Foto: screenshoot

Prvi veći posao Radisava Vulićevića svega 7 dana od trenutka stupanja na funkciju direktora “Arena sport TV” je bila, ni manje ni više nego kupovina zvezde na nebu preko američke kompanije “International Star Registry”, piše vojvodinauzivo.rs.

Kako piše vojvodinauzivo.rs ovaj posao ne bi bio ni malo čudan da je Radisav Vulićević npr. Holivudska zvezda ili svetski poznati teniser. Pored Vulićevića vlasnici zvezda na nebu preko pomenute američke kompanije su između ostalog Tom Kruz, Džon Travolta, Andre Agasi, Vitni Hjuston, Mik Džeger, Sofija Loren, Madona, Opra Vinfri, Princ Čarls i mnogi drugi, te je generalni direktor državne kompanije počastio i sebe istom na ime “TV Arena sport” i time postao vlasnik jedne od milijardu zvezda.

PROČITAJ JOŠ:

Prema podacima sa interneta zvezda moze da se kupi po ceni od 89$ pa sve do 800.000$. Ostaje enigma koliko je država Srbija preko Telekoma 2011. godine platila svoju zvezdu koja nosi ime “TV Arena Sport”. Takođe, jos veća enigma iza Radisava ostaje šta je konkretno ta zvezda doprinela opljačkanom narodu naše zemlje.

Arena

screenshoot

Arena, Foto: screenshoot

Kako dalje navodi vojvodinauzivo.rs odmah po stupanju sa državne funkcije Vulićević je osnovao firmu RVSH Sport Agency doo koja se, ni manje ni više, bavi kupovinom i prodajom sportskih sadržaja, istih onih koje je za vreme upravljanja Telekomovim novcem kupovao u ime firme HD-Win i emitovao na Arena sport kanalima. Da je Vulićeviću država obezbedila dobre kontakte i novac za početak biznisa vidi se na prvi pogled njegovih finansijskih izveštaja. Samo za 3 meseca postojanja firme Vulićević je uspeo da prihoduje enormnih 15 miliona dinara i obezbedi sebi kapital od 5 miliona dinara.

Do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovore na pitanja od Radisava Vulićevića, piše portal.