Dragan Đilas
Alo!/Marko Metlaš
Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

*Zamenik gradonačelnika reagovao na pretnje

*Istakao matricu u uphođenju kojom se koriste Đilas i njegovi saradnici

*Napomenuo da političari moraju da budu posebno obazrivi u javnom obraćanju

 

Očigledno je da Dragan Ðilas agresivnost koju je uneo u politiku prenosi na svoje saradnike, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić povodom pretnji koje je uputio Dragan Murar, za koga kaže da je najvažniji Ðilasov čovek u Obrenovcu.

Pročitajte još:

- Videli ste da je juče na društvenim mrežama osvanuo snimak gde Murar preti jednom čoveku da će ga polimiti i prebiti, a da, kada ga ovaj pita da li mu preti, on kaže ''ja vam ne pretim, ja vam obećavam'' i tako citira svog šefa Dragana Ðilasa koji je na isti način pre nekoliko nedelja pretio medijima - rekao je Vesić odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu.

Kaže da Ðilasovi saradnici u Obrenovcu prete drugim ljudima kao što je Ðilas pretio novinarima na konferenciji za štampu.

Dragan Đilas

Youtube Printscreen

Dragan Đilas, Foto: Youtube Printscreen

Vesić kaže da kada su tada mediji Ðilasa pitali da li preti da će da ih zabrani, Ðilas je rekao: "Ja vam ne pretim, ja vam obećavam".

- Očigledno je da se ta vrsta agresivnosti koju je Ðilas uneo u politiku prenosi na njegove saradnike. Kao što je on pretio novinarima na konferenciji za stampu sada njegovi saradnici u Obrenovcu prete drugim ljudima - naveo je Vesić.

Goran Vesić

Tanjug/Dragan Kujundžić

Goran Vesić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kaže i da ne treba zaboraviti da Murar treba da ide u zatvor jer je napravio saobraćajni prekršaj, te da je Dragan Ðilas pozvao građane da skupljaju novac da Muraru plate kaznu kako ne bi otišao u zatvor.

- Po tome je očigledno da je Murar vrlo važan za Ðilasa. Kada mi pričamo o agresiji i nasilništvu u politici, onda mi govorimo o tome da političari moraju da vode računa kakve reči upotrebljavaju, jer očigledno ih drugi slede. Da Ðilas nije pretio na ovaj način novinarima, verovatno njegovi saradnici ne bi pretili građanima - naveo je Vesić.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Komentari (1)

mihajlo

02.08.2019 16:03

To mu je ostalo u navici, još dok su bili na vlasti, jer su oni na takav način i vodili i vode svoju politiku.