Dragan Đilas
Tanjug/Tanja Valić
Dragan Đilas

Tanjug/Tanja Valić

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

 

* "Dragan Đilas ojadio Srbiju i njene građane za milione", tvrdi Mirković

* "Bahati tajkun, nekadašnji gradonačelnik, trgovao je sekundama na državnoj televiziji", istakao je funkcioner SNS

* Rezultate koje ostvaruje predsednik Aleksandar Vučić, kao i ministar Nebojša Stefanović, najbolje vide i osećaju građani i to je nešto što  bedne laži, loši spinovi osvedočenih siledžija, lažova, kriminalaca poput Đilasa, Jeremića i Obradovića ne mogu izbrisati niti umanjiti

 

- Tajkun Dragan Đilas kada god se postavi pitanje kako je to od 74.000 evra došao do 25 miliona evra samo u nekretninama koje je prijavio, uhvati ga panika, napad besa i histerije i u svoj toj nemoći poseže za ispitivanjem doktorata gospodina Nebojše Stefanovića.

- Sledeći takvo neozbiljno ponašanje, verovatno će na nekoj narednoj konferenciji preispitivati i njegovu osnovnu školu, kao i razvoj u vrtiću.

- Nivo uznemirenosti koju doživi prebogati Dragan Đilas kada mu se spomene njegova pljačka i očigledna korupcija gde je trgovao sekundama reklamnog prostora na državnoj televiziji i na taj način postao milioner, samo su dokaz da je i on svestan o kakvom se tu kriminalu radi i koliko će tu biti posla za tužioce i sve državne organe.

- Kao što sam reče, brojke mu idu od ruke, ali isključivo ove milionske, koje ima na računima i milijarde duga koje je ostavio iza sebe kao najgori gradonačelnik u istoriji.

Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

- To što je pored sebe stavio kabadahiju iz lokalne kafane i fašistu po opredeljenju, Boška Obradovića, koji se proslavio prebijanjem novinarki, napadom na žene, komadnovanjem da se kamionom zgaze policajci neće Đilasu pomoći da bude hrabriji, jer se u nastupu i jednog i drugog vidi samo nemoć, mržnja i bes zbog gubljenja i ono malo podrške koje su imali.

- Organizovana hajka na ministra Stefanovića, u trenutku kada policija beleži rekordne rezultate u zapleni droge, rešavanju slučajeva, povećanoj opštoj bezbednosti građana i naše zemlje, kada se položaj zaposlenih u MUP-u drastično poboljšao, kao i ugled koji policija ima, kada u zemlji nema zaštićenih i kriminalaca koji se osećaju lagodno, ali i kada se sve glasnije govori o ponovnom apliciranju tzv. Kosova za ulazak u Interpol, nameće se pitanje kome to sve ove stvari ne odgovaraju i kome je u interesu destabilizacija mira, snage i moći koju ima naša država prvi put nakon više decenija.

- Kako su ljudi od poverenja Tačija i Haradinaja, poput Redžepa Hotija, bili govornici na Đilasovim protestima, ova hajka se može posmatrati i sa tog aspekta jer ni šiptarskim separatistima na Kosovu ni propalim političarima u Srbiji, ne odgovara jaka, stabilna, nezavisna i sa velikim ugledom u svetu Srbija.

- Rezultate koje ostvaruje predsednik Aleksandar Vučić, kao i ministar Nebojša Stefanović, najbolje vide i osećaju građani i to je nešto što bedne laži, loši spinovi osvedočenih siledžija, lažova, kriminalaca poput Đilasa, Jeremića i Obradovića ne mogu izbrisati niti umanjiti.

PROČITAJTE JOŠ: