SAVEZ ZA SRBIJU NAJAVLJUJE HAOS Đilas, Obradović i Jeremić kreću u potpunu osmočasovnu blokadu - Građani će tek osetiti teške posledice zbog onog što spremaju!

Savez za Srbiju najavio je da će sutra blokirati sve ulaze u zgradu RTS-a od 12 do 20 sati, jer su nezadovoljni izveštavanjem javnog servisa.

Savez za Srbiju
Savez za Srbiju, Foto: printscreen

Predsedavajući SzS Vuk Jeremić rekao je na pres konferenciji da je to i upozorenje i apel časnim ljudima na RTS-u, da počnu da se profesionalno bave svojim poslom.

Jeremić je rekao da je skup prijavljen policiji, a da nisu dobili dozvolu, sa obrazloženjem da ga nisu prijavili na vreme, pet dana pre održavanja.

Dakle, predstavnici Savez za Srbiju odlučili su se za blokadu kretanja ljudi da funkcionišu i rade.

Po istom principu je izvedena i blokada galerije Progres tokom promocije knjige zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, a potom palili njegovu knjigu i pokušali da ga linčuju.

Najava nove blokade samo je nastavak političkog nasilja koji smo imali prilike da vidimo tokom blokade Skupstine grada, radova na Trgu Republike, ali i nedavnog divljačkog pokušaja provaljivanja u Skupštinu Srbije kada je brutalno pogažena zastava Srbije. 

Na pitanje nije li to pritisak na medije, Jeremić je rekao da će tamo biti kao "građani koji se osećaju uskraćeno za informacije".

Upitan o jučerašnjem sastanaku u Evropskom parlmentu i navodima medija da je govorio pred polupraznom salom, predsednik S SP Dragan Ðilas rekao je da su tako izvestili Pink, Kurir, Alo, i tvrdi da je u sali EP bilo oko 70 ljudi.

Ponovio je da ne postoji nikakva mogućnost da SzS učestvuje na izborima sledeće godine, a na pitanje zašto se sastaju sa predstavnicima EP, rekao je da ih oni pozivaju svaki put kada dođu u Srbiju, a da se SzS odaziva tim pozivima.

Na pitanje o vezama sa narko dilerima, Ðilas je rekao da su o tome on i Boško Obradović već izdali saopštenje, u kojem su odbacili te navode.

 • Korisnik: Đeka
  12/12/2019 - 23:32
  Dosadili su narodu. Samo nisu dosadili vlastima.
 • Korisnik: Miroslav
  12/12/2019 - 19:18
  Iselite ih, pa neka divljaju negde drugde, red je da se mi od njih odmorimo.
 • Korisnik: vesko
  12/12/2019 - 19:01
  strasno
 • Korisnik: vesko
  12/12/2019 - 19:01
  Strasno to su sve izdajnici!..ZIVEO VUCIC...
 • Korisnik: zagondzija
  12/12/2019 - 17:04
  Da li ovi "ljudi" uopste znaju sta hoce?🤔
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi