Damir Handanović
Alo!/Vladimir Marković
Damir Handanović

Alo!/Vladimir Marković

Damir Handanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović ukazao je na propale projekte Dragana Đilasa

* Građani Beograda i Srbije se pitaju gde je nestao novac građana, 600 hiljada koliko je potrošeno na kulu od kartona od koje građani nisu imali nikakvu korist

* Kako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović ukazao je na jedan od mnogobrojnih propalih projekata Dragana Đilasa, najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda, od kog Beograđani nisu imali nikakvu korist, ali Đilas, njegovi bankovni računi i firme jesu.

Policajac od*ebi! Ostaćeš bez posla! Započela drama neslućenih razmera na putu! (EKSKLUZIVNI TRANSKRIPT)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.09.2019. 17:52 - 18.09.2019. 18:20 Prenosimo vam najšokantnije delove razgovora u kojem Đilas otvoreno preti policajcu. Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Alo.rs došao je u posed transkripta koji pokazuje kako Dragan Đilas preti policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje žutom trakom * Lider Saveza za Srbiju bahato je pretio saobraćajnom policajcu * Đilas doslovce govori policajcu: "Od*ebi, bre, ostaćeš bez posla!"

 



Prema rečima Handanovića građani Beograda i Srbije se pitaju gde je nestao novac građana, 600 hiljada koliko je potrošeno na kulu od kartona od koje građani nisu imali nikakvu korist.

- Kako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama, najbolje se može opisati kroz projekat replike Terazija koju su građani platili milione evra, a da nisu imali nikakvu korist. Pitam Đilasa gde su njegovi propali projekti i u čijim džepovima je završio novac građana - upitao je Handanović i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ova kula od kartona koja je nekada bila na ovom mestu, a koja je trebala da služu za kulturne manifestacije preskupo je plaćena, a od nje nije ostalo ništa. Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove - smatra Handanović.

Za razliku od vremena vlasti Dragana Đilasa, projekte koje danas realizuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka služe građanima, i tim projektima se razvijaju i Beograd i Srbija.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom