Đilas brani Stefanovića brutalnim lažima!

U javnost plasira brutalne laži kojima pokušava da odbrani Nebojšu Stefanovića.

Đilas i Stefanović
Đilas i Stefanović, Foto: Ilustracija

Lider jednog dela opozicije Dragan Đilas odlučio je da u javnost plasira brutalne laži kojima pokušava da odbrani Nebojšu Stefanovića.

Đilas je preko sajta Direktno koji otvoreno radi za njegovu političku opciju plasirao tekst u kome se niže laž do laži, a kojim ovaj lider opozicije sada postaje drveni advokat Nebojše Stefanovića.

Đilasovci su otišli toliko daleko u svojim manipulacijama, da su pored otvorenog svrstavanja na stranu Nebojše Stefanovića, kroz tekst pokušali neuspešno da povežu Vučića i Dijanu Hrkalović.

Tako je Đilas nastavio svoju kampanju laži protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemilosrdno koristi svaku priliku u nadi da će destabilizovati Srbiju i domoći se vlasti.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lili
  01/03/2021 - 18:40
  To je stara taktika, brani svog neprijatelja da bi ga uprljao, unizio i učinio sumnjivim!Otuda ona izreka " molim te, nemoj da me braniš", jer ga time samo ukopavaš...Savladao je to Điki...
 • Korisnik: Vuk
  01/03/2021 - 15:55
  Gde ima dima ima i vatre !
 • Korisnik: Znači....
  28/02/2021 - 20:53
  sad treba da poverujemo da su Neša i Hrki - Đikijevi kadrovi, a možda i Koki?
 • Korisnik: dosta
  28/02/2021 - 19:37
  Ej nezsiti i mi stručni građani koji budno pratimo događaje znamo ko je odakle ukrao i ko sarađuje sa mafijom, tko se lažno predstavlja kao Dr sc a ono srednjoškolac. Robin Hud će isterati do nekle, ali ni on nije nevin, možda nije znao što šta, ali sada zna. Vlast je vlast.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi