NEVEROVATNO: Demokrate sada sarađuju sa desničarima!

Đorđević, je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju sa bliskim Lutovčevim saradnicima

Mlađa i Lutovac
Mlađa i Lutovac, Foto: Ilustracija

Lider pokreta „Oslobođenje“, ekstremni desničar, Mlađan Đorđević koji je i kum Dragana Đilasa, verovali ili ne, počeo je oko sebe da okuplja demokrate, a sve uz amin njihovog šefa Zorana Lutovca! Đorđević je, naime, ovih dana sastančio sa demokratama iz Zaječara i Sokobanje, javno se hvalio time, čime je poslata poruka da Lutovac nema ništa protiv tesne saradnje DS-a sa desničarima!

To ne čudi, jer je taj Lutovac, stranačke prostorije demokrata širom Srbije bez pardona predao stranci SSP Dragana Đilasa zahvaljujući kom i opstaje na čelu partije, iako ga članstvo na tom mestu ne želi.

Đorđević, je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju sa bliskim Lutovčevim saradnicima: Milošem Stojadinovićem, predsednikom Gradskog odbora u Zaječaru, i Tanjom Nikolić, predsednicom Opštinskog odbora DS u Sokobanji.

- Sa problemima naroda u zaječarskom regionu upoznali su me dragi prijatelji - poručio je Đorđević.

- Najbliži saradnici Lutovca, njegove perjanice, očigledno su spremni da napuste izvornu proevropsku politiku DS-a jer shvataju da to može biti veoma isplativo. Pretužno je u šta je ova stranka pretvorila zbog Lutovca i njegovog šefa Đilasa - navodi naš izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi