SLIČNO SE SLIČNOM RADUJE! Dare i Mare ismevali žrtve silovanja, a podršku im dao i Srđan Dragojević: Jako su duhoviti, to kažem ja koji sam toliko duhovitih filmova napravio!

U svakom slučaju, ne čudi što je Dragojević podržao Dareta i Mareta jer se slično sličnom raduje, a građani Srbije imaju priliku da vide kakvi im diletantni drže moralne pridike.

Srđan Dragojević, Darko Mitrović Dareta i Marko Stepanović Mare
Srđan Dragojević, Darko Mitrović Dareta i Marko Stepanović Mare, Foto: Alo.rs

Reditelj Srđan Dragojević oduševljen je emisijom "Mentalno razgibavanje" neslavnog voditeljskog tandema đilasovaca Darka Mitrovića Dareta i Marka Stepanovića Mareta koji su vređali žrtve silovanja.

Dragojević je kao samoproglašena veličina primetio kako su oni duhoviti i nazvao čudnim zamerke na njihovu skandaloznu emisiju.

Podsetimo, Dare i Mare su izjavili da Mika Aleksić nije kriminalac i da "nije isto da li žene siluju Mika ili Legija", pokušavajući da budu vickasti na ovu nesrećnu temu i na račun žrtava, a nedavno su čak i savetovali ljude da je lek protiv korona isključivanje televizora.

Pored ovog tandema Đilasovih bezveznjakovića, Dragojević je slučaj Mike Aleksića iskoristio da kaže kako je društvo u Srbiji zasnovano na silovanju. U stilu pravog autošoviniste jedva je dočekao da opljune po Srbiji.

Interesantno je, međutim, da je i sam Dragojević bio optuživan za pokušaj silovanja, pa se postavlja pitanje da li je pljujući srpsko društvo zapravo projektovao sebe.

U svakom slučaju, ne čudi što je Dragojević podržao Dareta i Mareta jer se slično sličnom raduje, a građani Srbije imaju priliku da vide kakvi im diletantni drže moralne pridike.

Povezane vesti

 • Korisnik: eltharion
  22/01/2021 - 15:58
  Dovoljno je da se pogleda njegovo delo Dva sata "kvalitetnog" tv programa iz 94 i kako predstavlja žene i druge stereotipne likove.
 • Korisnik: Snežana
  20/01/2021 - 18:03
  Ma budale
 • Korisnik: branka met
  20/01/2021 - 15:53
  Dragojeviću, nisi ti mera baš za sve. Ako si imao prijavu za pokušaj silovanja ne znači sa su svi Srbi silovatelji i da srpsko društvo počiva na silovanju. Ti si obično lupetalo u službi tajkuna koji te očigledno finansiraju. To je tvoja mera - lova, novac. Za tu meru pristaješ da budeš i drekavac u njihovoj službi. Daleko ti lepa. !
 • Korisnik: Sapcanin
  20/01/2021 - 15:17
  Pito bija njih daje njihovu cerku setru majku nekk silovao dalibi se ovako ponasali bednici jadni sram vas bili i bog i danasnji praznik vas kaznio.
 • Korisnik: rus
  20/01/2021 - 15:12
  da li tako reagovali da su vasa deca u pitanju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi