Vučić
Tanjug
Vučić

Tanjug

 Foto: Tanjug

- Stranka je zahtevala od svih nas, naročito od premijerke, da se energičnije nego ikada suprotstavi kriminalu i korupciji, da srpska ekonomija napreduje ogromnom brzinom, da Srbija sačuva samostalnost i nezavisnost i da ostane na evropskom putu - napisao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je država radila na proširenju kapaciteta, da je gradila bolnice, i da će dve nove kovid bolnice biti gotove do 1. decembra, a da očekuje da će do Svetog Nikole moći i da primaju prve bolesnike.

Najavio da će Skupština stranke biti održana do kraja marta naredne godine, kako bi se postavili novi temelji partijskog programa i dodatna rekonstrukcija kadra, od vrha do mesnih odbora.

https://www.instagram.com/p/CGxCvuEBshm/?utm_source=ig_web_copy_link

- Najvažnije je bilo da se postave ciljevi vlade i da se ispuni još nekoliko uslova, kako bismo mogli da izmerimo rezultate rada vlade krajem 2021. godine, da vidimo ko je šta uspeo, ko nije, i da onda možemo da uvedemo dodatno promene, ako dobijemo poverenje naroda, i novu energiju u neku novu vladu 2022. godine - napisao je predsednik na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: