Ivica Dačić
Dejan Briza/Alo!
Ivica Dačić

Dejan Briza/Alo!

Ivica Dačić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Da smo živi i zdravi - poželeo je i za „Alo!“ želju otkrio Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider socijalista.

Aleksandar Šapić

Alo / Marko Metlaš

Aleksandar Šapić, Foto: Alo / Marko Metlaš

Skoro identičnu želju je na Novom Beogradu poželeo i predsednik te beogradske opštine Aleksandar Šapić.

- Samo zdravlja i sreće. Ostalo ćemo sami - kazao je on juče za naš list.

Tatjana Matić

Alo / M.Jošida

Tatjana Matić, Foto: Alo / M.Jošida

Ministarka Tatjana Matić je u ponoć poželela da pobedimo opaki virus koji već godinu dana hara planetom.

- I prošle i svake druge noći, kao i svakog dana u poslednjih godinu dana, poželela sam nam svima da pobedimo koronavirus, da izađemo iz pandemijske krize i da nastavimo sa još većim žarom borbu za bolju i uspešniju Srbiju - istakla je ona u izjavi za „Alo!“.

Milica Đurđević Stamenkovski

Alo / Dejan Briza

Milica Đurđević Stamenkovski, Foto: Alo / Dejan Briza

Milica Đurđević Stamenkovski iz Srpske stranke Zavetnici kaže da nas je prethodna godina podsetila da je zdravlje vrednost koja nema cenu.

- Na Bogojavljenje, zagledani u nebo, većina nas se pomolila za život i zdravlje svojih bližnjih. Ove godine se moja želja odnosila na porodicu - navodi ona za „Alo!“ i otkriva da je pre mnogo godina ispoštovala još jedan stari bogojavljenski običaj. Na nagovor bake stavila je ogledalce ispod jastuka i sanjala svog sadašnjeg supruga.

- Stefana tada nisam poznavala, imala sam 17-18 godina. Sanjala sam crnog visokog muškarca sa mikrofonom u ruci. Kada sam ga upoznala shvatila sam da sam sanjala baš njega - kazala nam je političarka.

Pročitajte još: