Ivica Dačić i Aleksandar Vučić
Tanjug/Z. Žestić
Ivica Dačić i Aleksandar Vučić

Tanjug/Z. Žestić

Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Z. Žestić

Vladajuća koalicija će ako nastavi zajednički da radi u interesu Srbije, i na predstojećim izborima dobiti sličan procenat poverenja građana bez obzira da li će opozicija izaći na njih ili će ih bojkotovati, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

U raspravi u parlamentu o ukidanju viza za nosioce pasoša Surinama, Paragvaha, Mjanmara i Dominikanske Republike, Dačić je istakao da su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno i da ne želi da ih dele kada je reč o zaslugama.

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Siguran sam da bi, ako nastavimo ovako da radimo u interesu Srbije, zajedno, jedinstveno, bez svađe, bez obzira da li opozicija učestvuje na izborima ili ih bojkotuje, rezultat bio sličan", rekao je Dačić

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

Podsećajući da je u parlamentu od 1992. godine, šef srpske diplomatije je rekao da se nagledao mnogih koji su bili za bojkot.

"Znate gde su oni a gde smo mi", rekao je Dačić.

Povodom polemike poslanika Jedinstvene Srbije i Srpske napredne stranke o tome ko je zaslužan za povlačenje priznanja i povećanje ugleda Srbije u svetu, rekao je da je valjda jasno da sve što se radi na polju spoljne politike radi u konsultacijama s predsednikom Vučićem.

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Žellim da kažem da podržavam Aleksandra Vučića, jer mislim da je to dobro za Srbiju, i mislim da je on predložio mene za ovo mesto jer misli da radim dobro za Srbiju. Prema tome, mi smo zajedno i nemojte da nas delite ovde", rekao je Dačić.

Pročitajte još:

“Mi smo zajedno i nemojte da nas delite”, rekao je Dačić.

Dačić je u šali poručio poslanicima SNS-a da ne moraju mnogo da ga spominju, ali da oni njegovi iz SPS moraju.

“Misim da me malo spominju, analiziraću ko me koliko spominje i ko je prisutan na sednici jer danas sam video da nekih ovde nema”, rekao je Dačić i dodao da mu je žao i što deo opzicije, koji ne zna kako da nazove, bojkotuje rad parlamenta.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina