Sergej Trifunović
Rajko Ristić
Sergej Trifunović

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Lider PSG Srbije Sergej Trifunović izjavio je da se čuje i razgovara sa predsednikom SPS i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Pročitajte još:

- U zadnjem razgovoru sa Ivicom Dačićem, pošto ima običaj da me zove zbog svega i svačega, obično kad ga ja ili Branislav Trifunović ispljujemo na televiziji: "Pa što opet, mi smo drugari" - naveo je Trifunović.

On je dodao i da ga šef socijalista zove bukvalno "zbog svega i svačega".

Ivica Dačić

Tanjug

Foto: Tanjug

O ovome je danas govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ja ne mislim da je Sergej Trifunović neki istinoljubiv čovek, ali nemam razloga ni da sumnjam u to što je rekao. Nikakva posebna informacija. Jeste primetili da je jedina meta uvek sam ili ja ili neko od ljudi iz SNS? Za nas će izbori biti teški. Niti se ljutim na Trifunovića, niti na Dačića, to su njihove kombinacije - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Vučić stao pred novinare i otkrio informaciju o S-400 koja zanima ceo region!

Renovirana zgrada Palate pravde u Savskoj ulici u Beogradu otvorena je danas, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Foto: printscreen 13.01 - Izjave za medije - Država Srbija plaća nešto više od 19 miliona evra, EU 1,9 miliona. Zahvalan sam na ukupnoj podršci. Pre svega sam zahvalan građanima Srbije koji su nam dozvolili da izvršimo reforme.

Bonus video

Boba Živojinović dužan Palmi