Budućnost Srbije u Beogradu
Tanjug
Budućnost Srbije u Beogradu

Tanjug

Budućnost Srbije u Beogradu, Foto: Tanjug

- Neću da pevam - našalio se on na početku obraćanja.

PROČITAJ JOŠ:

- Ne znam da li je Bora Čorba otpevao pesmu koja bi najbolje legla ovima od prošle subote "Ostani đubre do kraja" - kaže Dačić.

- Želim da poručim gradonačelniku Radojičiću i predsedniku Skupštine grada Nikodijeviću - Mali vam je ovaj trg ovde, Beogradu treba veći prostor da se okupe svi oni koji se zalažu za bolju budućnost Srbije - rekao je Dačić.

Budućnost Srbije

Predsedništvo Srbije

Budućnost Srbije, Foto: Predsedništvo Srbije

- Đilas, Jeremić, Obradović imaju medije i podršku zapadnih zemalja, imaju sve, samo jedno nemaju, samo im jedno fali - NAROD! Narod je ovde! Današnji skup je poruka jedinstva i snage srpskog naroda - kazao je Dačić i zamolio masu da jednim aplauzom pokažu celom svetu koliko ih ima.

PREPORUČUJEMO:

Dačić je poručio da je današnji skup u Beogradu poruka i regionu i celom svetu, da Srbija neće popustiti pod pritiscima, koliko god da su veliki.

- Nema predaje - rekao je Dačić.

Nakon obraćanja premijerke Srbije Ane Brnabić, i ministra inostranih poslova Ivice Dačića, govoriće i Dodik, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto, šef srpske diplomatije Ivica Dačić i jedan od heroja sa Košara, penzionisani potpukovnik Dragutin Dimčevski.