Ivica Dačić
screenshot Youtube
Ivica Dačić

screenshot Youtube

Ivica Dačić, Foto: screenshot Youtube

Na pomolu je novi „duet” u Vladi Srbije, u kojem bi dva ministra, iako možda neće ukrstiti glasove, mogla da pokažu svoj talenat.

Naime, na muzičkom polju bi se mogli udružiti ni manje, ni više nego potpredsednici Vlade, Rasim Ljajić i Ivica Dačić.

Rasim Ljajić, lider SDPS-a, za „Alo!” je nedavno otkrio da ne bi imao ništa protiv da napiše pesmu za svog kolegu Ivicu Dačića, koji se često lati mikrofona.

- Ako on izrazi želju da peva, ja ću vrlo rado da je napišem - rekao je Ljajić.

Rasim Ljajić

Alo / Dejan Briza

Rasim Ljajić, Foto: Alo / Dejan Briza

Čini se da se ta ideja i te kako dopala Ivici Dačiću, koji je za naš list otkrio da bi otpevao Ljajićevu pesmu.

- Naravno. Što da ne - poručio je predsednik SPS-a.

Da bi saradnja kolega iz Vlade mogla biti pun pogodak, potvrdio nam je Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave. On je mogućnost da Dačić otpeva pesmu koju je napisao Ljajić okarakterisao kao plodotvornu i nadasve inspirativnu saradnju.

- Jedva čekam da je čujem u izvođenju - poručio je Ružić za „Alo!”.

Zorana Mihajlović

Promo

Zorana Mihajlović , Foto: Promo

S druge strane, Zorana Mihajlović u svom komentaru buduće muzičke saradnje dvojice kolega iz Vlade bila je dvosmislena:

- Samo nek oni pevaju - rekla je potpredsednica Vlade.

Da je Dačić pravi maher kada je reč o politici - tu nema dileme, s obzirom na njegovo trajanje na političkoj sceni, ali pažnju medija poslednjih godina sve više privlače njegove pevačke sposobnosti, koje je pokazao pred najmoćnijim liderima sveta. Lider SPS-a je pevao nemačkoj kancelarki Angeli Merkel i nekadašnjem predsedniku Francuske Fransoi Olandu, albanskom premijeru Ediju Rami, visokoj predstavnici EU Ketrin Ešton, predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, a brojne političare iz inostranstva iznenadio je i na inauguraciji Aleksandra Vučića.

S druge strane, pesme koje je napisao Rasim Ljajić sve više osvajaju srca publike. Lider SDPS-a je prošle godine napisao hit za Anu Bekutu, on je tada otkrio da je pesmu posvetio svojoj pokojnoj majci i da je napisana iz duše. Ljajić je 2016. napisao i pesmu „Dunjo moja“ za svog starog prijatelja Halida Muslimovića.

SPS svadba

Lider SPS-a Ivica Dačić, ali i brojni visoki funkcioneri socijalista u nedelju su uživali na svadbi stranačkih kolega u Beogradu. Među veselim svatovima, pored lidera stranke, bili su i brojni funkcioneri, ali i narodni poslanici iz redova socijalista.

Komentari (1)

LJUBICA

04.09.2018 13:04

Ljajic zna da komponuje, dacic zna da peva , a Zorana da se cementira.