Boško Obradović, Predrag Azdejković
Tanjug
Boško Obradović, Predrag Azdejković

Tanjug

Boško Obradović, Predrag Azdejković, Foto: Tanjug

- Oduvek sam voleo da pomažem studentariju sa strane da se lakše snađu u velikom i strašnom gradu! Da im se nađem! Kada sam video da je moj omiljeni Boško Obradović upisao master studije, ponudio sam da mu izdam sobu sa pravom korišćenja kupatila i kuhinje! Neću ništa da mu naplaćujem, ali tražim da bude dobar student i da sve da u roku sa prosekom većim od 9! I da s vremena na vreme pomogne oko nekih muških poslova po stanu, da popravi, zašrafi, da mi se nađe... - naveo je Azdejković za naš list. Dodao je potom da se iskreno nada da će Boško nakon završetka master studija biti uspešniji u politici.

- Valjda će na fakultetu da nauči kako se pobeđuje na izborima ili bar prelazi cenzus - zaključio je gej aktivista.

Morao da iskopira Vučića, smešan je

Vest da je Obradović odlučio da se dodatno školuje izazvala je veliki broj komentara na društvenim mrežama, a neki su zaključili da je on iskopirao Aleksandra Vučića koji se nedavno vratio u studentsku klupu kada je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija. - Presmešan je, video da je Vučić ponovo student, pa pomislio da je to moderno. Hit - jedan je od komentara koji se mogu pročitati na mrežama na račun Obradovića.

On je, inače, u maju uputio lideru Dveri Bošku Obradoviću poziv na društvenim mrežama da se ljube, a Boško mu je na tu objavu uzvratio "lajkom".

- Da se Boško Obradović meni unese u lice kao Lončaru, ja bih mu nabio jezik u usta - napisao je Azdejković.
Ubrzo je od Obradovića dobio "sviđa mi se", a potom se s razlogom zapitao šta je Boško želeo da kaže.

- Ja ovo jedino mogu da razumem kao poziv na dejt - napisao je Azdejković.
On je tokom vanrednog stanja u zemlji usled pandemije koronavirusa u više navrata izjavljivao i da bi voleo da se izoluje sa Obradovićem i da provedu bar dve nedelje zajedno u stanu. 

Pročitajte još: