Aleksandar Marković
Alo / Dejan Briza
Aleksandar Marković

Alo / Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo / Dejan Briza

 

* Mora se poslati poruka da je Srbija pristojna i uređena zemlja u kojoj pretnje nasiljem ne mogu biti tolerisane.

* Marković je u Skupštini Srbije rekao da svi građani mogu da "svedoče o bizarnom trendu" Saveza za Srbiju (SzS) koji podrazumeva nasilje

* Podsetio je i na uvrede koje je predsednik Pokreta slobodnizh građana (PSG) Sergej Trifunović uputio na račun novinarke Olivere Jovićević i rekao da je on "sramota za ceo muški rod"

On je naveo da je Boško Obradović najavio da će udariti šamar predsedniku Republike nazivajući ga izađnikom i đubretom, Marko Bastać je rekao da će ošamariti zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, a Željko Veselinović najavio je šamar Vladimiru Orliću i poručio da “svako treba da nađe svog naprednjaka”.

Marković je rekao da mora da se stane na put “tom ludilu” bez obzira što se niko iz SNS-a nije uplašio tih “tragikomičnih likova”.

Kako je objasnio, mora se poslati poruka da je Srbija pristojna i uređena zemlja u kojoj pretnje nasiljem ne mogu biti tolerisane.

Aleksandar Marković

Alo / Dejan Briza

Aleksandar Marković, Foto: Alo / Dejan Briza

 

Prema Markovićevim rečima, u društvu se dešava kulminacija narastajuće agresija histerične manjine koja, kako kaže, iz nemoći pokušava nasiljem i pretnjama da ostvari svoje političke ciljeve.

"Kako objasniti da grupa ludaka predvođena Markom Bastaćem bukvalno juri Gorana Vesića na ulicama sa namerom da ga linčuju? Podsetiću u tom smislu na naslovnu stranu Danasa - ''Obistinjuje se, jurićemo ih po ulicama''”, rekao je Marković i podsetio da su pristalice SzS-a takođe dolazili i ispred zgrade u kojoj živi Vesić.

Ukrao kola hitne pomoći, pa krenuo da gazi! Neviđeni haos na ulicama, mnogo povređenih! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 22.10.2019. 13:55 - 22.10.2019. 14:08 Nezapmćena pometnja u norveškoj prestonici. Oslo, Foto: screenshoot/Facebook Nekoliko osoba je povređeno kada je jedna neimenovana osoba ukrala vozilo hitne pomoći i gazila ljude na ulici u Oslu. Policajci su ispalili pucnjeve u ambulantu, ranili i uhapsili muškarca koji u pucnjavi nije kritično povređen.

 

Podsetio je i na uvrede koje je predsednik Pokreta slobodnizh građana (PSG) Sergej Trifunović uputio na račun novinarke Olivere Jovićević i rekao da je on "sramota za ceo muški rod".

“Trifunović je rekao da emisija Upitnik postoji da Jovićević ne bi radila za 150 evra na sat na poziv. Na šta ovo liči, kako ga nije sramota?”, upitao je Marković i dodao da bi Trifunoviću bilo bolje da objasni odakle mu novac da ide na Bali.

BONUS VIDEO: Prikaz oklopnih vozila - "Sloboda 2019"

 

Komentari (1)

Natasa

22.10.2019 18:59

Zagorka Dolovac spava kao i svih ovih godina...