VLADIMIR ĐUKANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Crnu Goru čačnuo "gde nije smeo"

Braćo da li ste vi normalni?

Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić
Vladimir Đukanović, Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

"Izgleda da sam čačnuo u osinje gnezdo, jer sam nedodirljivog profesora koga za ovih trideset godina u Crnoj Gori niko živ nije video u borbi protiv Mila Đukanovića priupitao neke stvari zbog njegovih sramnih tvrdnji prema predsedniku Srbiju. Valjda kada se neko proglasi nedodirljivim, kao što to pokušavaju neki da učine kada se spomene lik i delo profesora Zdravka Krivokapića, onog ko urušava njegov oreol nedodirljivosti valja napasti iz svih oružja. Nedodirljivom je dozvoljeno da pljuje koga stigne, ali nedodirljivog ne smete ni da spomenete. Čak i kada napravi gaf kao što je Krivokapić napravio obrušavajući se ničim izazvan na Aleksandra Vučića i to na krajnje neprijateljskoj prema Srbima sarajevskoj Fejs televiziji, to se pripisuje neiskustvu. Čekaj, pa kako tako neiskusan želiš da budeš premijer? Da li se to dozvoljava neiskusnima? Možete misliti tako neiskusan šta će sve da uradi kada bude vodio državu? 

No, ja se ne slažem da je tu sramotu sebi dozvolio zbog neiskustva. Da je to bilo slučajno, izvinio bi se i sve bi bilo po starom. Umesto izvinjenja, što bi ljudski bilo, poslao je nekakve svoje opskurne savetnike za koje niko nikad nije čuo da dodatno pljuju po predsedniku Srbije. I to vrlo iskusno sa talasa televizije jednog bestidnog medijskog koncerna čiji su se vlasnici do juče lizali sa Milom Đukanovićem i uzimali milione, a sada nam drže predavanja kako je Milo diktator. Sa Milove sise su prelazili na Duškovu, a sada žele da do kraja sve preotmu sebi i da u potpunosti isključe Srbiju u smislu njenog uticaja i veze prema Srbima u Crnoj Gori. Srbija je bila valjda dobra dok je pomagala da se Milo obori, zapravo imala je presudnu ulogu jer bez njene logistike to je bilo nezamislivo. No, kako su i sami vlasnici koncerna "Vijesti" krajnje antisrpski nastrojeni, a veoma bliski raznoraznim zapadnim ambasadama, onda je dat mig da se Srbija skroz odstrani. Kao trojanski konj uzet je Zdravko Krivokapić, sav neiskusan i podložan da bude lutka na konopcu. 

Draga gospodo, neće moći!

Srbija ima svoje legitimno pravo da se povezuje, pa i da utiče na politički život Srba u Crnoj Gori i to će raditi. Suviše je uloženo truda da padne jedna antisrpska vlast, pa samim tim nismo baš mnogo spremni da prihvatimo da dođe druga, takođe antisrpska. Iskreni da budemo, ne zahtevamo ni da bude srpska, jer Crna Gora ima pravo da kao nezavisna država odlučuje o svojoj sudbini, ali svakako nismo spremni na novu antisrpsku vladu. Otuda, dotična gospoda koja smatraju da će ih zapadne ambasade postaviti u Crnoj Gori na ministarska mesta, a da će koncern antisrpskih "Vijesti", kao i Đilas, Šolak i Mlađa Đorđević u Srbiji takvu svinjariju podržati, u Srbiji preko svojih medija, neka budu svesni da od ta posla nema sreće. Bez Srba ta vlada, čak i kao manjinska, teško da će funkcionisati.
P.S. Zdravko Krivokapić neka shvati da je on bio jedan od 81 kandidata na listi koalicije "Za budućnost Crne Gore" i da se njemu nema šta posebno čestitati dok ne postane premijer. Može se čestitati celoj koaliciji na solidnom izbornom rezultatu, jer su bili drugi, ali nikako na pobedi. S obzirom da je bio jedan od 81 kandidata koalicije čija je okosnica bio Demokratski front za koga pretežno Srbi glasaju, kao i da je sasvim jasno da je ta koalicija najviše iz Srbije imala logistiku i bila pomagana, te da je sam Krivokapić od Srbije bio prihvaćen kao prihvatljivo rešenje da bude prvi na listi, neka se uzme u pamet i neka ne napada onog koga je izvukao iz šešira i od anonimusa napravio poznatim. Da nije bilo Srbije, ne bi bilo ni promena, a ne bi bilo ni Zdravka Krivokapića.

Povezane vesti

 • Korisnik: master
  26/09/2020 - 00:02
  Svaka cast gospodine Dukanovicu, Krivokapic i Abazovic treba da povuku rucnu i da se opamete.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi