Jugoslav Ćosić
Printscreen
Jugoslav Ćosić

Printscreen

Jugoslav Ćosić, Foto: Printscreen

Nakon sto šmo objavili izjavu novopečenog političara, a doskora glumca, Sergeja Trifunovića da Dragan Đilas u dogovoru sa Jugoslavom Ćosicem cenzuriše predstavnike opozicije koji mu nisu po volji, započeo je žustar napad na medije.

Da podsetimo, Sergej je na Tviteru objavio sledeće:

- Mislim da bi trebalo Dragan Đilas da porazgovaraš sa Jugoslavom Ćosićem sa N1 ili ti to namerno radi, da baci omrazu u narodu, ili... - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović

Alo!

Sergej Trifunović, Foto: Alo!

On je dodao i da će neki morati da se bore za mesto na ovoj televiziji koju predstavnici opozicije smatraju "bastionom slobode i demokratije" iako su se građani Srbije više puta uverili u neprofesionalnost ovog medija.

- Dobro RTS, nego ćemo mi neki morati uskoro da se borimo za N1 - napisao je Trifunović.

Sergej Trifunović

Alo!

Sergej Trifunović, Foto: Alo!

Direktor programa TV N1 Jugoslav Ćosić je večeras na Tviteru nazvao ALO! antisprskim medijem

Zaboravio je činjenicu da zapravo on radi za antisrpki medij TV N1 koja u svom programu veliča Srebrenicu, a Srbe naziva najvećim zločincima.

Sve je obustavljeno! Putina hitno prebacuju HELIKOPTEROM U NEPROBOJNU TVRĐAVU!

AUTOR: Sputnjik/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 19.08.2019. 16:38 - 19.08.2019. 17:24 Održaće se hitan sastanak Vladimir Putin, Foto: Profimedia.rs Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u zvaničnu posetu Francuskoj, gde će se sastati sa svojim kolegom Emanuelom Makronom.

On je na svom Tviter nalogu objavio sledeće:

"N1 web-sajt je objavio da je SZS napistio razgovor na FPN. Čim su Obradović i Aleksić pojasnili da razgovor nije napustio ceo SZS, N1 je odmah to preneo uz "uživo" obraćanje obe strane. U toku je nova kampanja protiv N1 u antisrpskim tabloidima Informer i Srpski Telegraf", napisao jee Ćosić.

Jugoslav Ćosić

Tviter printskrin

Jugoslav Ćosić, Foto: Tviter printskrin

A onda dodao sledeće:

- Nije N1 CIA TV, naprotiv. Tabloidi poput Informera, Srpskog Telegrafa i Alo su istinski medijski kriminalci u ratu protiv činjenica, istine i Srbije. To su pravi distributeri spinova i lažnih vesti, pravi antisrpski mediji", kaže Ćosić.

Da podsetimo, N1 je prava "srpska televizija" koja je objavila da je akcija "Oluja" oslobodilačka akcija. 

Iako su to pravdali autonomijom uređivačke filijale u Zagrebu, N1 sa predstavništvom u Beogradu, nije nazvao akciju "Oluja" genocidom i najvećim etničkim cišćenjem od Drugog svetskog rata, već su dali neutralan naslov.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Komentari (1)

laki

23.08.2019 13:49

ćosiću prolivu jedan, kad ova smtdljive n1 nestane iz srbije, a hoće, šta ćeš ti prolivu da radiš. ostaće kao minuli rad velike nužde.