Miloš Vučević
Promo/Grad Novi Sad
Miloš Vučević

Promo/Grad Novi Sad

Miloš Vučević, Foto: Promo/Grad Novi Sad

Funkcioneri vladajuće stranke podržavaju najavu Aleksandra Vučića, koji je rekao da ova partija iz svojih redova mora da izbaci one koji se bore samo za lične interese. Šansu pružaju i novim licima 

Posle velike čistke šansu će, kažu, dobiti obrazovani, vredni i mladi ljudi, koje će uvoditi u posao kako bi mogli da preuzmu odgovornost za vođenje države posle predstojećih izbora, koji se očekuju u martu ili aprilu.

Pročitajte još: 

I SNS mora da se menja

Vučić je, naime, rekao je da je važno da se članovi ne opuštaju i da funkcioneri pokažu da im je interes naroda iznad svega.
- Treba da se borimo za narod i sklonimo iz naših redova one koji se bore za sebe, a ne narod - kazao je on u nedelju tokom proslave rođendana SNS.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović uverena je da je Vučić mislio na to da u SNS i vlasti ne treba da bude mesta za nesposobne, neobrazovane i za neradnike, jer državu mogu da vode samo oni koji znaju kako da rešavaju probleme i koji imaju viziju kuda Srbija treba da ide:

- Za mesto u SNS treba da se boje svi oni koji misle da je članska karta stranke kartica za podizanje keša iz državnog budžeta kako bi se punili sopstveni džepovi. I, naravno, kako se Srbija menja, tako i SNS mora da se menja.

Zorana Mihajlović

Tanjug

Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug

Briga i razumevanje

Normalno je, kako tvrdi potpredsednik SNS Miloš Vučević, da dolazi do promena u stranci, što je preduslov održive vitalnosti stranke:

- Da SNS predstavljaju ljudi koji rade i bore se za svoje građane, komšije, da razgovaraju o svim temama sa narodom, da pokažu brigu i razumevanje... Razlog za strah imaju oni koji su napustili ove principe ili su otišli nekim drugim putem.

I Jadranka Joksimović, internacionalni sekretar SNS, kaže da su unutarstranački izbori svakako legitiman i demokratski način kondicionog osnaživanja političkih partija:

- I SNS se u tom smislu na ozbiljan način priprema i za predstojeće izbore, jer godine pred nama traže odlučnost, energiju i entuzijazam i, pre svega, posvećenost odlučno rešenom radu za dobrobit građana i zemlje.

BONUS VIDEO: Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije

 

Komentari (1)

Gagy

29.10.2019 09:59

Svi koji ne rade u korist države i njenih gradjana a rade samo u svoju korist moraju biti sklonjeni.