ŠAKA JADA! Cirkus SzS se preselio u Vojvodinu!

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica, povodom formiranja Savez za Srbiju za Vojvodinu danas u Novom Sadu, izjavio je da su se okupili oni koji više nemaju nikoga na protestima, pa nikoga ni u šatorima, ostali su samo šefovi stranaka bez članova, da drže konferencije za medije.

SZS u Kragujevcu
SZS u Kragujevcu, Foto: SZS

U danu kada je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvorio drugi novoizgrađeni bulevar u poslednje dve nedelje, navodi Zobenica, formiraju ispostavu za Vojvodinu i drže predavanja isti oni ljudi koji su uništili i opljačkali sve vredno u našoj pokrajini, koji su Šarićima i Jerkovićima poklonili zemlju, privatizovali pa odmah zatvorili sve fabrike, uništili seljaka u Vojvodini.

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Marija Obradović: Ženomrzački komentari nisu ništa novo za Đilasove pulene iz Saveza za Srbiju

- Pričaju nam bajke kao da nikad nisu bili na vlasti, kao da su oni neki novi, neukaljani političari, a ne kao prokazani, na izborima nebrojeno puta zakovani za dno ljudi, samozvana Tviter elita, o kojoj lepo misli samo njihov odraz u ogledalu - saopštio je Zobenica.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Na konkretna pitanja novinara šta im je program, odgovaraju izlizanim frazama, gde glavni pripovedač danas Janko Veselinović izlaže tako da sam jedva ostao budan", kaže Zobenica i navodi da izlaganje ne može ni da se prati, "kako zbog dosadnog i praznog sadržaja, tako i zbog same prirode izlaganja.

BRUTALNI NAPAD ĐILASOVACA NA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ Irena Vujović: Uvrede, gadosti i ponižavanje žena su politika Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovog SzS

Napominje da se obratio i Aron Čonka, "predsednik neke mađarske kombi stranke", kojeg javno pita da li je u aktuelnom mandatu, gde SNS ima većinu, urađeno više da se stvore uslovi za rad poslanika na jezicima manjina, nego što je učinjeno za četiri mandata "žute stranke" i da li ga je barem malo sramota kad govori o uslovima rada u Skupštini AP Vojvodine?

BONUS VIDEO:

 

"Na kraju, kao šlag na tortu, obraća se najveći tajkun Ðilas, koji pojma nema ni zašto je došao u Novi Sad, ni šta treba da radi. Uspeo je, ipak, da iznese još jednu laž, a to je da Srbiju godišnje napusti 100.000 ljudi", naveo je Zobenica, napominjući da širenje panike ne priliči ozbiljnim političarima.

ĐILASOVI NASILNICI NASTAVLJAJU DA VREĐAJU ŽENE S kim si, takav si! Ova fotografija je dokaz ženomrzačke politike Saveza za Srbiju (FOTO)

"Kad posmatram onu sablasnu atmosferu na konferenciji, gde su prisutni i fašista iz Čačka, onaj drugi Veselinović što poziva na silovanja, drugi tajkun Jeremić u ispasanoj košulji, kao i neizbežna Marinika koja ni sama ne zna koliko je stranaka promenila (naravno, nevraćajući mandat stranci koju je izdala), zadovoljno mogu da konstatujem da ova bratija ne može da sruši ni predsednika bilo kojeg kućnog saveta, a ne Aleksandra Vučića", zaključio je Zobenica.

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Funkcioner SNS je saopštenje završio rečima: "Živela ovakva naša opozicija".

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi