Vuk Jeremić Narodna stranka
Alo!/Dejan Briza
Vuk Jeremić Narodna stranka

Alo!/Dejan Briza

Vuk Jeremić Narodna stranka, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Na današnji dan smo ga izgubili. Sećanje ne smemo nikad - napisao je Jeremić uz fotografiju Zorana Đinđića na tviteru, a odmah nakon toga oglasio se i aktivista za ljudska prava.

- Viknite ua dok govori čovek čiji drugari, saradnici i zaposleni, a među njima i Milan Veruović, zastupaju teoriju trećeg metka i deceniju i po truju javnost. Takođe, čovek koji je Đinđića video samo u prolazu jer ga je u Vladu da bude intern ubacio njegov mentor Boris Tadić - napisao je Ćirić koga je Jeremić nakon ove objave ekspresno zapratio na tviteru.

- Pratite me do sutra, samo pozdravite sitne i krupne kriminalce kojima ste okruženi, a Vaš lični doprinos da se nikada ne otkriju inspiratori i zaverenici Vam pamtimo. Celu svoju karijeru dugujete 12. martu. Dobro, i JUL-u, ali to danas nije toliko važno - poručio je aktivista za ljudska prava Jeremiću.

Lider NS-a je pokušao da izbegne javnu prepisku, pa se Ćiriću obratio putem privatnih poruka u kojima je pokuša da opravda sebe i svoje postupke. Međutim, Ćirić je i te poruke objavio na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

- Jako grešite dušu, Miloše. Poznavao sam Zorana Jako dobro i radio za njega. On mi je lično napisao preporuku za Harvard. A Milan je za njega primio metak, i ostao mu veran i posvećen do dana današnjeg, šta god o njemu mislili. S poštovanjem, Vuk Jeremić - pisalo je u jednoj od privatnih poruka koju je lider Narodne stranke poslao Ćiriću.

- Nemojte da me uznemiravete u privatnim porukama. Posebno ne na 12. mart. Stidite se zbog svega što ste uradili u svom životu, a posebno nakon atentata. I nemojte sad redom da krenem da pobijam ovo što pišete. Znamo se. Pozdrav - odgovorio je Ćirić Jeremiću.

Aktivista za ljudska prava je diskusiju naposletku okončao jednom porukom.

- Ako sretnete Jeremića recite mu da je Milan Veruović taj metak koji je primio, debelo naplatio od države u vidu odštete. Oh, wait, on to već zna. Dobro, onda ga pitajte koliko je plaćao/plaća Milanove usluge koji mu je bio telohranitelj, sve dok je promovisao teoriju o 3. metku - naveo je na kraju Ćirić.