aleksandar vučić
Printscreen
aleksandar vučić

Printscreen

aleksandar vučić, Foto: Printscreen

 * Ne postoji ni jedan jedini političar u celom regionu koji izaziva toliko pažnje kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

* Izdržao je Vučić kampanje vođene protiv njega i spolja i iznutra

* Hrvatski sajt Dnevno danas je najbrutalnijim i najbolesnijim lažima napao Vučića

 

Ne postoji ni jedan jedini političar u celom regionu koji izaziva toliko pažnje kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nema sumnje da to nije zbog veličine Srbije, jer dok su predsednici bili njegovi prethodnici poput Nikolića, Tadića, Kostunice, nikada nije bilo toliko medijskih natpisa, a pogotovo ne takvih laži i brutalnih napada. 

Hoće da sruše Vučića i svrgnu ga sa vlasti! Pokrenuta ofanziva protiv Srbije

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 20.11.2019. 12:38 Nekima ne odgovara da Srbija bude lider u regionu!

 

Izdržao je Vučić kampanje vođene protiv njega i spolja i iznutra, izdržao je brojne izjave poput Kurtijeve koji je pominjao predsednikovu ćerku, izdržao je pretnje upućene porodici, najstrašnije gadosti, ali je izdržao i pokušaj javnog linča u Srebrenici, gde je Vučić dostojanstveno branio našu Srbiju.

Istovremeno je radio od jutra do sutra, kako bi smo sada imali ekonomiju koja je ustala, vojsku koja je najsnažnija u poslednjih nekoliko decenija, radio je da bi svojom energijom izgurao i sve projekte, autoputeve, bolnice, fabrike.

VAŽNO:

 

Radio i žrtvovao svoje zdravlje, ali smo sada poštovani u celom svetu, uspravni i idemo napred. I naravno da su se mnogi obradovali kada je stradalo njegovo zdravlje. Jer, ako sklone Vučića, pašće i Srbija. I naravno da sada neće birati sredstva da ga opet udalje sa njegovog jedinog zadatka, da uspešno vodi Srbiju u bolju budućnost.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Nije trebalo dugo čekati na dokaze za to. Hrvatski sajt Dnevno danas je najbrutalnijim i najbolesnijim lažima, koje su čak i njima kontradiktorne, napao Vučića, kako bi pokušali da ga slome. U tekstu ustaše pišu o tome kako je Vučić rimokatolik, kako mu je otac Albanac, kako mu je brat ulični bandit, a u naslovu zaključuju da je Vučić zapravo četnik!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Takvu bolest ne bi mogao ni najluđi um sam da smisli, što govori o tome da se zapravo iz nekog centra osmišljavaju udari na lidera Srbije, gađajući tamo gde je svaki čovek najosetljiviji, na porodicu i najbliže.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

 

Stotinu puta je Vučić rekao: Meni govorite šta god želite, ali ne dam na Srbiju". Time je često i svoju porodicu ostavljao na vetrometini, gledajući da prvo celom narodu bude dobro i da bude zaštićen. Ali, ovo što sada ustaše rade neko mora da javno osudi, neko mora da stane iza Vučića, kad već on svaki put zaboravi da misli samo na sebe.

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Komentari (3)

Sumadinac

20.11.2019 20:54

Dok Vucic vodi politiku za Srpski narod i Srbiju niko ga nece skinuti jer ga narod ceni i podrzava ziveo Vucic.

баш зато

20.11.2019 22:10

требамо организовати у сваком граду у исто време митинге подршке председнику и на тај начин показати болесној опозицији и свету да је цела србија уз председника вучића.

Bnk72

21.11.2019 00:14

Mnogo je vise nas koji podrzavamo Vucica, samo tako da nastavi