Aleksandar Vučić
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

* Predsednik Vučić izneo strašne slutnje

* Postoji mogućnost da u narednih nekoliko dana dođe do novog priznanja nezavisnosti Kosova

* Deo opozicije u Srbiji iskazao je podršku režimu koji će doneti takvu odluku

 

Kako saznaje portal Alo.rs reč je o Boliviji koja bi u narednih nekoliko dana mogla da preispita svoju odluku o nepriznavanju Kosova i odluči se da podrži albanske separatiste.

Bolivija, Evo Morales

Tanjug/Juan Karita

Foto: Tanjug/Juan Karita

Predsednik Srbije je insinuirao da se radi o istaknutim članovima Saveza za Srbiju koji se nadaju dolasku na vlast, iako nemaju nikakvu podršku u narodu, pa očekuju stranu intervenciju.

Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Jedan polupismeni novinar soli pamet Ljilji Smajlović koja je Albert Ajnštajn za njega. Ima li strašnije nesreće za jednu ženu, gde su gradonačelnicu jednog grada Vintu tukli motkama, izubijali neki "veliki junaci" kao ovaj kod nas što hoće meni da saspe pet metaka u leđa, ošišali je, a potom polili crvenom farbom, pa je šetali kao mečku. Pojedini se kod nas tome raduju. I to se raduju oni koji su navodno bili protiv Amerikanaca, a svaku revoluciju iza koje stoji CIA podržavaju - rekao je Vučić.

Predsednik je tada podsetio da nova predsednica Bolivije Žanin Anjez Čavez ima samo dva poslanika, a došla je na vlast zahvaljujući svrgavanju Eva Moralesa uz pomoć CIA, i najavio mogućnost da ova zemlja sada preispita svoj stav o Kosovu.

Žanin Anjez Čavez

Youtube/Printscreen

Žanin Anjez Čavez, Foto: Youtube/Printscreen

- Pitaću ove kod nas za deset dana kada ova što ima dva poslanika bude donela odluku da se promeni njihov stav o nepriznavanju Kosova - zaključio je Vučić.

POVEZANE TEME:

 

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Komentari (1)

Penzioner

19.11.2019 14:38

Isterati njihovog ambasadora cim to urade!