Miloš Zeman Aleksandar Vučić
Tanjug/Zoran Žestić
Miloš Zeman Aleksandar Vučić

Tanjug/Zoran Žestić

Miloš Zeman Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

* Predsednik Češke Miloš Zeman nalazi se u poseti Srbiji

* Potpisani sporazumi u saradnji

* Zeman u provokativnom stilu ispričao šta će biti sa Kosovom

 

Predsednik Češke Miloš Zeman obratio se prisutnima u Palati Srbija nakon potpisivanja sporazuma o saradnji.

Tom prilikom on je otkrio jedan nesvakidašnji detalj susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Poštovani predsedniče, na putu od aerodroma ste mi iznenađeno rekli: Mi smo blizanci. Mislim da je to istina. Obe zemlje su srednje veličine i odbijam tvrdnju da smo mali. Obe zemlje imaju zajedničke sudbine. 

Predsednik Češke se obratio novinarima, Vučić šokiran šta čuje!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:20 - 11.09.2019. 12:45 Nakon dočeka sledi potpisivanje bilateralnih sporazuma. Miloš Zeman Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Zoran Žestić * Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je češkog predsednika ispred Palate Srbija * Predsednik Češke Miloš Zeman juče je doputovao u posetu Beogradu * Zeman će sa predsednikom i srpskim zvaničnicima razgovarati o privrednoj saradnji ali i o pitanju Kosova 12.10 - Obraćanje predsednika - Razgovarali smo o svim teškoćama sa kojima se Srbija suočava.

Rekao bih nekoliko provokativnih rečenica. Nećete me shvatiti ozbiljno ako ne budem prvokativan.

Svaki političar treba da brani interese svoje države.

Haški tribunal je objavio vest gde je izrazio podozrenje u vezi sa ratnim zločinima kosovskih predstavnika. Predsednik vlade tzv. Kosova je zato i dao ostavku. Država koju predvode ratni zločinci ne bi trebalo da se nalazi u zajednici demokratskih zemalja - rekao je Zeman.

Emisija se završila na strašan način, voditelj Jugoslav Ćosić napravio nezapamćen propust! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 11.09.2019. 09:16 - 11.09.2019. 09:25 Uredništvo televizije N1 napravilo je značajan i nameran propust.

Podsetimo, Sporazum o saradnji vlada Srbije i Češke u oblasti odbrane potpisali su ministri odbrane Aleksandar Vulin i Lubomir Metnar.

Pročitajte i:

Memorandum o razumevanju između Kabineta ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije i Ministarstva industrije i trgovine Ceške o saradnji u oblasti inovacija, veštačke inteligencije i robotike potpisali su ministri Nenad Popović i Karel Havliček.

 

BONUS VIDEO: Srdačno pozdravljanje Ane Brnabić sa premijerom Luksemburga Gzavijerom Betelom!