Ćerka poginule
Printscreen
Ćerka poginule

Printscreen

Ćerka poginule, Foto: Printscreen

"Ja sam prateći situaciju u odvijanju i naslućivajući sam tok u kom priča ide, 15. februara uputila pismo predsedniku Vučiću. On od tog datuma prati slučaj i sinoć me je kontaktirao i izjavio mi je duboko saučešće i rekao da nema nedodiljivih i zaštićenih i rekao da je osumnjičeni priveden", rekla je ćerka poginule, Mirjana Mićić.

Na pitanje novinarke Jelene Zorić sa N1, da li je očekivala da direktno od predsednika države sazna šta se dogodilo, ona je rekla da svaka linija radi svoj deo posla.

"Što se tiče policije, u ovom konkretnom slučaju, ja sam doživela da se on meni obrati lično, kao čovek, a ne kao predsednik. On je pratio ceo slučaj, nisam htela da ometam policiju, ostavila sam ih da rade svoj posao", naglasila je Mirjana.

Mirjana je rekla da u Loznici nije usamljen slučaj i da će se svi slučajevi preispitati i da nema zaštićenih i nedodirljivih.

Podsetimo, Ivanka Mićić, je 28. januara poginula od udara automobila u naselju Voćnjak kod Loznice, a osumnjičeni za ovaj zločin je vrlo brzo, nakon inicijative predsednika Vučića uhapšen.

 -

Pročitajte još:

Komentari (2)

Second hand

24.02.2021 18:54

Ispada da se hapsi Samo na predsednikovu inicijativu?!? ZYVEB

duda

24.02.2021 19:13

Bravo za predsednika