"DA SE NIKO NE UVREDI" Cela Rusija bruji o ovoj izjavi predsednika Vučića!

On je naveo da je ponosan na činjenicu da je dobio orden Aleksandra Nevskog od Putina

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Predsedništvo

* Predsednik Srbije bi trebalo da se sastane sa Vladimirom Putinom 4. decembra

* Glavna tema bilateralni odnosi

Pročitajte još

* Nakon sastanka se očekuje veća ekonomska razmena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da glavna tema u njegovim predstojećim razgovorima s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom treba da budu bilateralni odnosi i dodao da oni uvek razgovaraju otvoreno o svemu, a da li će tema biti i obaveštajna afera, to je, kaže, sfera razgovora u četiri oka.

"Ne spadam u političare koji vole da se hvale - ala sam mu rekao. Šta ću da razgovaram to je za nas dvojicu, u četiri oka ćemo razgovarati", rekao je Vučić na pitanje da li će i Putina, s kojim bi trebalo da se sastane 4. decembra pitati - zašto, kao što je i ruskog ambasadora.

Muk u Predsedništvu - "Imao sam samo jedno pitanje za naše ruske prijatelje! Harčenka sam pitao samo jednu stvar"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 21.11.2019. 20:34 - 21.11.2019. 21:01 Obraća se javnosti! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Aleksandar Vučić nakon afere "ruski špijun" koja je uzdrmala srpsku javnost, otkrio je sve o snimku na kojem je prema navodima obaveštajnih službi, ruski obavšetajac i srpsku potpukovnik u penziji, odnosima Srbije i Rusije, ali i onome što je rekao ruskom ambasadoru u Srbiji, Aleksandru Bocan Harčenku.

On je naveo da je ponosan na činjenicu da je dobio orden Aleksandra Nevskog od Putina, 105. godina nakon što ga je pre njega dobio samo jedan Srbin.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

"I to od takvog predsednika, Vladimira Putina, a ne Jeljcina, da se niko ne uvredi. Uvek razgovaramo otvoreno, uvek o svim pitanjima i verujem da Srbija ima iskrenog prijatelja i dobrog partnera u Rusiji, što mogu da potvrdim da Rusija svakako ima u Srbiji na Balkanu", rekao je on.

Vučić kaže da tema broj 1. u njihovim razgovorima treba da budu naši bilateralni odnosi, koji uključuju sve bolje ekonomske odnose i sve veću ekonomski razmenu.

"Naravno, Putin je taj, nisam ja sam na tom sastanku, koji će imati svoje teme i mi smo spremni da razgovaramo o svakom pitanju. Želimo da gradimo dobre, najbolje odnose sa Rusijom uz uzajamno poštovanje i poverenje", poručio je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!

SINIŠA MALI IZNEO KONKRETNE PODATKE O MALVERZACIJAMA DRAGANA ĐILASA Ostavili ste nam rupu od 7,6 milijardi evra, a sebi isplatili dobit od 105 miliona!

Podsetio je koliko nam je Putin već pomogao, posebno 2015. godine kada je sprečio usvajanje rezolucije o Srbiji kao genocidnom narodu u SB UN, ali i u očuivanju teritorijalnog suvereniteta i integriteta.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  22/11/2019 - 16:51
  Život je čudo. Mora se paziti na zdravlje. Nema šta preče nego da je čovek umeren u svemu i zdrav.
 • Korisnik: Dr
  22/11/2019 - 16:24
  Хвала Председниче, најбољи Сте
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi