ŽIVOTNA DRAMA LIDERA LDP Čedi Jovanoviću temperatura skočila sa 37,6 na preko 39, očajna supruga se obratila javnosti

"Njega ništa ne zaobilazi", rekla je Jelena, supruga lidera LDP-a.

Čeda Jovanović
Čeda Jovanović, Foto: Printscreen

Lider LDP Čedomir Jovanović krajem minulog meseca primljen je u bolnicu zbog upale pluća i sumnje na korona virus, a već dva dana nalazi se na Infektivnoj klinici. Njegova supruga Jelena opisala je na Fejsbuku tok borbe sa virusom.

Ona je zahvalila lekarima sa Bežanijske kose i Infektivne sa kojima je stalno u kontaktu napominjući da je sve počelo u ponedeljak.

- Bez prethodnih simptoma, Čedomir je osetio temperaturu, koja je sa početnih 37,6 u sat-dva otišla preko 39. Sam je otišao kod lekara po planu koji je ranije napravio "jer njega ništa ne zaobilazi". Od te večeri, on sa timovima predivnih i beskrajno požrtvovanih doktora i drugog medicinskog osoblja bije svoju bitku sa upalom pluća, visokom temperaturom i krvnim pritiskom i, manje - više, svim komplikacijama koje izaziva virus - napisala je ona.

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović, Foto: Tanjug

Sa Bežanijske kose je prebačen na Infektivnu kliniku u trenutku pada oksidacije (od tada je na kiseoniku koji njegovim plućima pomaže da se oporave) zbog sumnje na virusni meningitis, koja je u međuvremenu otklonjena, dodala je.

- On sada ne može da vam odgovori za svu pažnju i brigu onako kako želi i kako vi zaslužujete. Ipak, preko osoblja Infektivne klinike, popodne mi je poslao dve rečenice: "Čuvajte se svi. Odustaću, nikad!" - dodala je Jovanovićeva supruga.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mostarac
  04/07/2020 - 18:25
  Care, ne daj se. Želimo ti brz oporavak. Cijela BIH je uz tebe. Valjda je i Srbija.
 • Korisnik: Miljko
  03/07/2020 - 22:58
  Biće bolje. Želim mu ozdravljenje kao i svakom drugom obolelom.
 • Korisnik: zoks
  03/07/2020 - 20:25
  Ma će da prođe
  • Lupus @zoks
   03/07/2020 - 22:47
   Ce da prodje i treba da prodje i daj Gospode da prodje ! Kami srece da nije nu došlo.Ali ...ne vidim razlig da se o tome toliki pise.Puno ljudi ima kojima dolazi prolazi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi