Ivan Ivanović i Čedomir Jovanović
Youtube/Printscreen
Ivan Ivanović i Čedomir Jovanović

Youtube/Printscreen

Ivan Ivanović i Čedomir Jovanović, Foto: Youtube/Printscreen

U studiju TV Pink bili su Milena Ivanović, potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov, Čedomir Jovanović iz LDP-a i Jakša Šćekić, novinar.

Dragan Đilas

Tanjug/Tanja Valić

Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Glavna tema emisije bila je skandalozna naslovna strana nedeljnika NIN i lista Danas na kojoj se poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Svi gosti osudili su sporne fotografije, a najoštriji po ovom pitanju bio je Čedomir Jovanović.

- Đilas je hteo da isprovocira Vučića ovim naslovnim stranama - rekao je Jovanović.

Šta se on javlja, pa nisam ja na tezgi kod Mitrovića prodavao, nego Ivan Ivanović. Nikada nisam bio u njegovoj emisiji, niti ću. Ali oni svi su frustrirani. Jedina njihova politika je "Vučiću pi*do, Kosovo si izd'o".

- Đilas pravi frku da bi zaštitio sebe. Ja ne podržavam to ludilo i tu frustraciju dela opozicije - naglasio je lider LDP i dodao:

- Mi nismo iskreno društvo. Nismo iskreni ljudi. Zbog toga sam ja tako reagovao na NIN i na Danas. Nisam reagovao kao političar. Ja volim da vodim političke ratove sa Vučićem. 

Hit Tvit

prinstskrin

Hit Tvit, Foto: prinstskrin

Osvrnuvši se na proteste Jovanović kaže da su ovi sadašnji samo pokazatelj "animalne mržnje". Odgovarajući na to zašto ga prozivaju demonstranti Jovanović kaže da je zato što ih ne podržava.

Jovanov je govoreći o aferama rekao da se nalazimo u aferama laži. 

- Imamo grupu ljudi koja je sve manja i sve luđa - ocenio je Jovanov i dodao da je bez ikakvog dokaza deo opozicije iznosio laži.

Šćekić je povodom naslovnih strana NIN-a i Danasa rekao da to nije nikakva novinarska solidarnost.

- Danas je tržište, tržište je surovo... Nas su učili da naslovna strana prodaje novine - smatra Šćekić.

Ivanović kaže da njeno ime koristi ko kako želi i reaguje na njene objave i da je strašno stanje u društvu. 

- Možda smo i probili dno. Moramo da povučemo crvene linije preko kojih ne bi smelo da se ide - kazala je Ivanović i istakla da u ovakvoj atmosferi ne može da vidi zdravu sredinu za odrastanje njenog deteta.

Kako ističe, van sebe je kada je prozivaju na Tviteru i optužuju za ubistvo njenog muža.