Aleksandra Padrov
Facebook
Aleksandra Padrov

Facebook

Aleksandra Padrov, Foto: Facebook

Iako je jedan od uslova koji je postavila prilikom prodaje kuće bio to da ne želi da se diže medijska prašina oko nje, te da njeno ime ne sme nigde da se pojavi, ipak je odlučila da progovori. Ona je ekskluzivno za „Alo!“ ispričala detalje svog susreta sa Šešeljem i otkrila šta misli o tome što će baš on doći u njenu kuću u Hrtkovcima, mestu gde je, prema presudi Haškog tribunala, činio ratne zločine.

Solistkinja poreklom iz Vukovara, odakle je zbog rata pobegla 1991, kuću od 200 kvadrata je pokušavala da proda još od 2001. godine, kada joj je preminuo otac, i od tada je imala plan da se sa porodicom preseli u Sremsku Mitrovicu, gde radi u muzičkoj školi.

- Presrećna sam što sam uspela da prodam tu kuću jer sam to pokušavala dugi niz godina. Mnogo sam srećna što u našu kuću dolazi jedan veliki Srbin kakav je Vojislav Šešelj. To je čovek koji ima svoj cilj i zna šta treba ovde da sprovede kao Srbin, tu će, kako je rekao, otvoriti stranačku kancelariju. Činjenica je i da bih ja tu kuću prodala bilo kome da je došao da je kupi, ali eto, ispalo je da je došao on i meni je izuzetna čast što će baš on biti u mojoj kući - ispričala nam je ona na početku.

Šešeljeva kuća u Hrtkovcima

Alo!

Šešeljeva kuća u Hrtkovcima, Foto: Alo!

Kako je navela, Šešelja je prvi put videla kada je sa sinom došao da pogleda kuću.

- Bio je ljubazan, raspitivao se o životu u selu, radu u prosveti i slično. On je zaista ispao divan, rekao mi je da u kući mogu još da ostanem koliko god hoću, uopšte nije uslovio do kada moram da se iselim. Ali zaista, nije mi bio cilj da se proslavljam preko njega, čak sam ga uslovljavala prilikom prodaje kuće, rekla sam da ne želim medijsku pažnju jer sam umetnica, akademski sam građanin, poliglota koji je politički potpuno nepismen. Šešelja volim i cenim kao ličnost - ispričala je naša sagovornica.

Vojislav Šešelj, SRS, Hrtkovci

Alo!/Marko Metlaš

Vojislav Šešelj, SRS, Hrtkovci, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Aleksandra je dodala da poput Šešelja godinama radi za srpski narod, ali da pomaže i nacionalnim manjinama.

- Radim godinama za naš srpski narod i u dijaspori, mnoge humanitarne koncerte sam održala, pomažem, ali isto tako sam pevala i za hrvatsku nacionalnu manjinu i za našu nacionalnu manjinu u Hrvatskoj. Iako sam Srpkinja koja je pobegla iz Hrvatske, poštujem sve ljude i ne pravim razliku - zaključila je ona.

Kuću platio 40.000 evra

Vojislav Šešelj je za naš list otkrio da je kuću kupio za 40.000 evra.

- Pare sam pozajmio od nekolicine ljudi, ukupno ih je pet, oni ne žele da im se imena pojavljuju u javnosti, a rekli su mi: „Vratićeš kad budeš mogao.“ Oni su divni ljudi, a i računaju da ja imam 70.000 dolara blokirano u Njujorku i 117.000 dolara u Sidneju, pa da to mora biti deblokirano i da ću moći da im vratim - rekao je šef SRS-a.

 

Komentari (10)

šio mi ga Đura

25.05.2018 17:09

Pa šta te je navelo da promeniš mišljenje po pitanju anonimnosti? Rekao bih da si jedva dočekala medijsku pažnju. Sada si se kvalifikovala za rijaliti.

Sule

26.05.2018 08:39

@šio mi ga Đura - Da se jadnica novinira, misli mozda ce nabaciti nekog muskarca, sad je dobra udavaca, nosi miraz od 40.000 evrica. Nadam se da joj te pare nisu jedina vrednost, ako jesu a tako se cini tesko njoj.

Saška

26.05.2018 21:27

@šio mi ga Đura - Ja sam poznata odavno sa svojom srpskom tradicionalnom pesmom. AKO ko još sluša ovu muziku u Srbiji...pošto multi popularnost ima samo radio Teheran.A popularnost kroz politiku nisam htela to i dalje tvrdim..ko razume shvatiće ?

Mare

25.05.2018 17:24

Dobra kuca za te pare.

Klara

26.05.2018 06:27

@Mare - Zaista. Izuzetna kuca. A cena i vise nego povoljna.

Сараџогла

25.05.2018 20:46

Боље ти је да Шешељу те паре вратиш?Када би знала ко ти ово пише послушала би ме без размишљања.ТО НИСУ ПОШТЕНО ЗАРАЂЕНЕ ПАРЕ!Позајмљене а то не ради прави домаћин!

Micha

26.05.2018 07:54

Ne želim pažnju jer sam umetnica. Ovo zvuci isto kao: Ne želim u crkvu zato sto sam pop.

Aleksandra Padrov

26.05.2018 16:05

@Micha - Ahahhaah..u pravu ste!

S400

26.05.2018 21:37

U blicu nedaju ništa što i a veze ša Šešeljom a komentar je u korist vojvode da izadje samo ako ga pljuješ može probao sam.Čovek se dokazao kao srbin bio je spreman da umre zbog reči koja je bila upućena na štetu srba i srbskog naroda i kako mu vraćamo?

Nona

29.05.2018 15:07

ŽALOSNO AKO je platio samo 40'000, ovo je viletina, kucerina. Tuga, ovakvu kuću platiti tako malo.