Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Pristalice opozicije neretko su potezale za nasiljem kako bi pokušale da se obračunaju sa predstavnicima vlasti.

Tako je i ovog puta situacija brzo eskalirala na Tviter profilu Dragana Đilasa, koji je pokušao da udari na lidere Srbije povezujući ih na skandalozan način sa trgovinom oružja.

PROČITAJ JOŠ:

- Vučić, Stefanović, Tešić, Dačić, oružje, pljačka, Libija, Al Kaida, ubistva diplomata... o svima njima i svemu tome istinu, hrabro, iz nedelje u nedelju govori Marinika Tepić - napisao je Dragan Đilas hvaleći svoju desnu ruku.

Na njegov tvit odgovorio je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS i direktor CEBEF-a, koji ga je pitao koliko je plaća.

- Jel je plaćaš po sekundama da laže ili je na fiksnoj plati - pitao je Handanović.

Dragan Đilas

screenshoot/Twitter

Dragan Đilas, Foto: screenshoot/Twitter

Na prosto pitanje usledio je brutalan napad pristalice Đilasa, koji je počeo da preti Damiru.

- Je*em ti krv Handanoviću, sve ti je*em na svetu što imaš - napisao je jedan od Đilasovih pristalica.

Marinika Tepić

Tanjug/Sava Radovanović

Marinika Tepić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je Damir Handanović rekao za Alo.rs, drugo nije ni očekivao.

UBIJEN GORAN RELIĆ TRTA!

AUTOR: Alo/Novosti/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 16:45 - 19.11.2019. 16:58 Goran Relić Trta (50) iz Zemuna, ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, (JAR)! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo * Ubijen je Goran Relić Trta * Osumnjičen je da je učestvovao u likvidaciji Zvonka Pilčevića * Ubijen je jutros u Južnoj Africi Za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvocao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009.

- Šta drugo očekivati od botova Saveza za Srbiju i Dragana Đilasa. To je jedna ekipa koja na dnevnom nivou izmišlja i plasira laži putem svojih medija, a u pauzi pali knjige, uništava grad, nosi vešala, preti, bije kumove zbog reketa, itd... To su ljudi koji ama baš ništa ne rade za dobrobit ovog naroda ali ne čude me komentari Đilasovih sledbenika jer oni su se samo ugledali na svog lidera koji je u stanju da psuje majku i studentima na ulici i policajcima i svima ostalima. Zašto od njih očekivati nešto drugo onda? Ja ću se i dalje protiv nekulture boriti kulturom i tražiti odgovore Dragana Đilasa na pitanja koje zanima čitav narod - poručio je.

BONUS VIDEO: