"MALO JE NERVOZAN" Brutalno raskrinkao Đilasa, ove brojke SVE GOVORE!

Nema tog uspeha Srbije koji će Dragana Ðilasa učiniti srećnim jer ako je Srbija uspešna danas to znači da je on bio neuspešan dok je vodio zemlju, poručio je danas član Predsedništva SNS, Goran Vesić i dodao da zato nema te laži koju Ðilas neće izgovoriti ne bi li omalovažio uspehe Srbije.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

*Dragan Đilas bio je na vlasti od 2004. do 2013. godine

*Javni dug Srbije tada je iznosio je 79 odsto bruto domaćeg proizvoda

*U Srbiju je od 2013. godine investirano 13 milijardi evra

Na sreću, istakao je, građani to dobro znaju pa Ðilasu veruju tačno onoliko koliko glasova dobija na izborima.

Zato je Ðilas nervozan, ističe Vesić koji za njega kaže i da pati od amnezije, odnosno da se ničega što je radio ne seća.

Napominjući da je to opšte poznato, Vesić kaže da Ðilasu to nije dovoljno pa bi on i da narod pati od amnezije odnosno da svi zaborave šta je radio i kako je vladao zemljom od 2004-2013.

"Kako drugačije objasniti da Dragan Ðilas, koji je 2007. godine bio Koštuničinin ministar za nacionalni investicioni plan, za koji se ni danas ne zna gde je novac potrošen kao i na šta je tim novcem finansirano, sada kritikuje predsednika Vučića jer želi da pokrene novi nacionalni investicioni plan!?", naveo je Vesić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Podseća da je u vreme kada je Ðilas vladao Srbijom, dok je bio Tadićev direktor Narodne kancelarije, Koštuničin ministar i tajkunski gradonačelnik, javni dug Srbije iznosio je 79 odsto bruto domaćeg proizvoda a zemlju je sa svojim prijateljima zaduživao po najlošijim kamatama ne bi li obezbedio sredstva da opstanu na vlasti.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo.rs

"Dakle, za Ðilasa je veliki uspeh kada je javni dug zemlje 79 odsto BDP kao što je bilo kada je on vladao Srbijom a ništa ne valja kada je javni dug ispod 50 odsto BDP kao što je danas! Za Ðilasa je veliki uspeh kada Srbija ima pad bruto domaćeg proizvoda od 3.9 odsto koliko je bilo kada je on vladao sa Tadićem i Jeremićem a neuspeh je kada Srbija ima rast BDP od 4.3 odsto kao što je slučaj danas kada zemlju vodio on sa Tadićem i Jeremićem. Veliki je uspeh za Ðilasa kada Srbija ima stopu nezaposlenosti od oko 24 odsto koliko je bilo kada je on bio na vlasti a ništa ne valja kada je stopa nezaposlenosti 12 odsto koliko je danas", naveo je Vesih.

TRPI UDARAC ZA UDARCEM! Oliverova udovica sinoć je rasplakala sve gledaoce. To što ova žena prolazi niko ne bi poželeo ni najgorem neprijatelju!

Za Ðilasa, kaže, nije dobro to što je u Srbiju od 2013. godine investirano 13 milijardi evra i što je Srbija tokom 2018. godine imala priliv stranih investicija u iznosu od 3.8 milijardi evra dok su Albanija, Severna Makedonija, Crna Gora, BiH imale sve zajedno manje, oko 3.6 milijardi evra.

Za Ðilasa je, dodao je, veoma tužna vest to što u skoro 200 novih fabrika koje je Vučić otvorio radi skoro 200 hil?ada radnika kao što je veoma nesrećan zato što Vučić dovodi u Srbiju fabrike koje proizvode u našoj zemlji i izvoze u svet.

VEST KOJA JE DIGLA NACIJU NA NOGE Vučić jutros u dnevniku rekao da će se POVUĆI! Otkrivamo sve detalje!

"Kako bi to Ðilas razumeo kada je za njega vrhunac biznisa prodaja magle odnosno trange - frange prodaja sekundi", pita Vesić i napominje da je za Ðilasa veliki uspeh kada devizni kurs raste i pada od 2-16 odsto pa njemu bliski tajkuni zarađuju kupujući i prodajući devize kao što je bilo dok je on vladao a veliki je neuspeh što je od 2013. do danas kurs stabilan pa je narodu dobro.

Vesić ističe da je to velika nesreća za Ðilasa.

"Kao što Ðilas nikada neće oprostiti Vučiću što industrijska proizvodnja u Srbiji raste svake godine od 2014. godine do danas a dok je Ðilas vladao indistrijske proizvodnje skoro da nije bilo", naveo je Vesić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Boki
  08/07/2019 - 17:42
  Ko ne zna Djilasa, skupo bi ga platio
 • Korisnik: Aleksandar
  08/07/2019 - 17:06
  Djilas lopovcina.
 • Korisnik: fa
  08/07/2019 - 17:01
  Djilas plasira konstantno neistine
 • Korisnik: Marija
  08/07/2019 - 17:00
  Djilasa mnogo boli uspesna i jaka Srbija jer je on zeleo da ona zauvek ostane urusena!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi