Ana Brnabić
Tanjug/Slobodan Miljević
Ana Brnabić

Tanjug/Slobodan Miljević

Ana Brnabić, Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Naime, radna grupa čiji je mandat bio obnovljen na mesec dana završila je rad na usaglašavanju otvorenih pitanja u tom dokumentu i predala ga Vladi 23. oktobra 2019. godine.

Pročitajte još:

Članovi Radne grupe obavestili su premijerku da su razmotrili i preporuke i komentare na Nacrt strategije koje je izradio ekspert Evropske komisije iz Brisela dr Frančesko Šakitano.

Ana Brnabić

Tanjug/Slobodan Miljević

Ana Brnabić, Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

U skladu sa dogovorom, novi nacrt strategije i izveštaj koji se odnosi na komentare eksperta Šakitana biće dostavljeni na mišljenje Evropskoj komisiji, a po dobijanju mišljenja očekuje se završetak procedure za usvajanje dokumenta.

Vučević: Pola milijarde je investirano u Petrovaradin

AUTOR: Alo.rs/ M.G. DATUM I VREME: 28.10.2019. 15:40 Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar privrede Goran Knežević obišli su lokalitete u Petrovaradinu gde su nedavno završeni radovi.

Brnabić je zahvalila članovima Radne grupe na konstruktivnom radu u proteklih mesec dana kako bi dokument bio usaglašen u skladu sa dogovorom i istakla da je to još jedna potvrda da je proces usvajanja strategije inkluzivan i transparentan.

Ona je takođe zahvalila i predstavnicima međunarodnih organizacija i partnerima, koji su aktivno podržali ceo proces usvajanja strategije.

Bonus video

Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije