Branko Čečen
screenshoot
Branko Čečen

screenshoot

Branko Čečen, Foto: screenshoot

Ono što je Čečen izgleda malo zaboravio jesu objave medija koje on smatra objektivnim, iako su miljama daleko od toga, a koji su bez ikakvih dokaza objavljivali priče kako brat pedsednika Srbije Andrej Vučić kupuje zemlju u Vojvodini.

Ovu priču nedeljnik NIN je izbacio na prvu stranu pozivajući se na reči Jelisavete Vasilić i tvrdili da Andrej Vučić ima zemljište po Vojvodini.

Ova priča nije potkrepljena nijednim jedinim dokazom, dokumentom, papirom, a paori koji su navodno svedočili o kupovini zemlje nigde ne postoje.

Evo kako izgleda "objektivnost i demokratija" na N1, Novoj S, Utisku nedelje, u NIN-u, i ostalim medijskim kuloarima petooktobaraca.

Zapljuni bez dokaza i beži.

Komentari (3)

Penzioner

30.11.2020 18:54

Dajte nam Srbe, dosta nam je čečena!

branka met

30.11.2020 19:12

Gdin Čečen, vi o istraživačkom novinarstvu znate koliko i moja baba Sofija. Smatrate da se istraživanje može usmeriti samo na vaše neistomišljenike, a vaši pajtosi i politički saborci moraju biti izuzeti od toga. Šta ćemo sa "istraživačkim novinarstvom" kada je u pitanju Vučić i njegova porodica i naročito deca, Mali, Vulin. Za njih to ne vredi. Pozabavite se malo temom "istraživačko novinarstvo i politička korektnost" ili još bolje "novinarska čast i poštenje u istraživačkom novinarstvu".

vlada

30.11.2020 19:54

Čečene u Čečeniju,