Slobodan Georgiev i Brankica Stanković
Youtube/Printscreen
Slobodan Georgiev i Brankica Stanković

Youtube/Printscreen

Slobodan Georgiev i Brankica Stanković, Foto: Youtube/Printscreen

Pročitajte još:

Tim povodom su spomenute mnoge NVO kao i medijski radnici, pa je tako došlo do toga da se svi svađaju oko toga ko je na spisku za proveru, a ko nije. Dok država radi normalan i pošten posao, po zakonu, oni međusobno trve i svađaju kako bi se što bolje dodvorili svojim donatorima.

Tim povodom je došlo do novog obračuna na društvenoj mreži Tviter i to između novinarke Brankice Stanković i Slobodana Georgieva, novinara nedeljnika Vreme.

- I treba da kažeš. Mi smo ćutali o tome kroz šta smo prolazili 10 godina, pa je ispalo da nismo uradili više od 300 emisija. Glasniji su oni koji su uradili tri. Nije problem kontrola nego spisak. Nama je poreska dolazila dvaput u kontrolu - napisala je Brankica Stanković.

- Šta ti tačno nije jasno direktore. Rekla sam poreska i još jasnije nije problem kontrola nego spisak...

- Drugi Čović...sve u zagonetkama, zamena teza i čuveno: "Šta će njoj obezbeđenje?" zbog serijala o huliganima za koji 2009. nisi hteo da govoriš. Drugo, nisu svi isti. Branko Čečen zaslužuje moju podršku i puno se razlikuje od vas tviter urednika - odbrusila je Brankica Georgievu, a onda je usledio odgovor:

- Kako direktorka? Dokle ta relativizacija? Svi su isti? Tebe je država čuvala. Nas proganja...Mala ali suštinska razlika. Kiss - napisao je Slobodan Gergiev, novinar nedeljnika Vreme i programski koordinator Balkanske istraživačke novinarske mreže.

Preporučujemo: