Aleksandar Mirković
Promo/Beograd SNS
Aleksandar Mirković

Promo/Beograd SNS

Aleksandar Mirković, Foto: Promo/Beograd SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Balša Božović kao i svi u tom propalom SzS-u pati od selektivne memorije i informacije koje su mu dostupne, kao i svim građanima, ne želi da koristi već običnim spinovima i jeftinom demagogijom, pokušava da se dodovori gazda Đilasu i nađe svoje mesto u njegovom jatu.

Radi istine, najtransparentnije je urađeno, i danas se radi sve što se tiče restauracije spomenika Pobedniku, od uživo prenosa spuštanja samog spomenika, njegovog transporta, do prihvata i radova na njemu.

Takođe, čudno je da jedan takav tastatura političar koji deluje samo na društvenim mrežama, nije primetio da baš na Tviteru postoji profil koji je posvećen restauraciji Pobednika gde se može videti i pročitati sve što se u samom procesu dešava, što je još jedan dokaz koliko se sve radi transparentno i dostupno javnosti.

Sledeći političku ideologiju šefova Đilasa i Obradovića, Božović bi nastavio njihovim putem pa bi dopustio baš kao i dok je bio vlast sa svojim DS-om u Beogradu, da se grad zadužuje i propada, a spomenici se raspadaju i urušavaju sami od sebe zbog nebrige tadašnje gradske vlasti.

Balša Božović

Alo!/ Rajko Ristić

Balša Božović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Dok je sa Đilasom šefovao Beogradom, Pobednik kao i mnogi drugi spomenici ga nisu zanimali, pa je sada licemerno što lošim spinovima pokušava da baci senku na nešto što je od ogromnog značaja za naš grad.

Božović prvo neka reši i objasni kako to u DS-u kadrira i šefuje Boškić koji nije sposoban ni svojih pet ljudi iz Dveri da predvodi, a za Beograd neka ne brine. Nije brinuo o Beogradu ni kada ga je sa Đilasom upropašćavao, pa nema potrebe ni danas kada ga ova gradska vlast čini sve lepšim i boljim, usput sanirajući svu onu štetu koju je iza sebe ostavio režim DS-a.

Politiku predsednika Aleksandra Vučića prenosimo i na naš grad, zato je Beograd jedno veliko gradilište u kome se jednako razvija svaki deo grada, vodi se računa o svakom građaninu, unapređuje se i modernizuje život u njemu, ali se ne zaboravlja ni nasleđe koje Beograd, najlepši grad na svetu, ima".