Sandra Božić
Sns
Sandra Božić

Sns

Sandra Božić, Foto: Sns

"Navikli smo da gledamo Mariniku i njenog poslodavca kako redom strance vuku za rukav nudeći svoju zemlju kao monetu za potkusurivanje tražeći zauzvrat da ih neko mimo narodne volje dovede na vlast.

Shvatajući da je izborni debakl njihovog preduzeća neminovan, jer stranku, osakaćeni svojom sujetom, pohlepom i bezidejnošću nikada neće biti u mogućnosti da naprave, pred strancima unapred pravdaju i najavljuju krv na ulicama.

I tu više nisu važni, kao što im nikada nisu ni bili, izborni uslovi i zakoni, važna je samo mučna spoznaja da i pored svih laži koje sipaju svakoga dana, podršku građana Srbije nemaju.

I kako drugačije opet dođi do državnog novca i napraviti još desetine računa napunjenih milionima širom sveta nego obećavajući da će po receptu koji im je jedino i poznat-nasiljem doći na vlast.

Nudeći Srbiju kao plen onome ko da više, Đilas i Marinika uspevaju gotovo svakodnevno da ogole svoje lične interese oličene u opštoj i beskrupuloznoj nebrizi za građane Srbije. Jasno stavljajući na znanje da jedini plan koji imaju za kako kažu dan posle je vraćanje Srbije u ponor i beznađe u kojoj je opljačkana i opustošena bila u godinama u kojima su oni bili vlasnici života i smrti.

Srbija je danas zemlja koja sigurnim putem gazi prema napretku i ekonomskom prosperitetu. Zemlja u kojoj više nema mesta za kriminalce i lopove, političke parazite, preprodavce TV sekundi i njihove saradnike narkodilere.

Nezavisna i suverena Srbija danas beskompromisno i ponosno zastupajući isključivo i samo interese svojih građana, predstavlja primer zdravog i mudrog vođenja države i u ekonomiji, spoljnoj politici, ali i zdravstvu i borbi protiv pandemije i regionalnoj saradnji i dobrosusedstvu.

Svakodnevni napadi na Aleksandra Vučića iz tajkunske kuhinje ne mogu sakriti rezultate koje Srbija mudro vođena niže u svim sferama političkog i društvenog života, i kojima čitav svet aplaudira.

Mogu se obući i začešljati drugačije, ogrnuti demokratijom koju suštinski bez skrupula svakodnevno zloupotrebljavaju, ali na čelu i Đilasa i Marinike velikim slovima piše Mauricijus", saopštila je Božić.

Komentari (11)

stevo

21.04.2021 17:31

Tepickoj i njenom sefu Djilasu licni interes je uvek bio ispred interesa naroda

Julija

21.04.2021 18:01

Marinika je obicna kokoskica, koja trci svuda i radi sve kako njen gazda Djilas kaze, a sve to rade kako bi se ponovo domogli vlasti.

Zeljko

21.04.2021 18:05

Marinika Tepić jednako je Dragan Đilas, mislim da njih ne treba odvajati kad se spominju jer oni su jedna ista stranka i podjednake štetočine.

Mario

21.04.2021 18:09

Marinika Tepić je običan Đilasov plaćenik koji radi protiv Vučića i protiv građana Srbije.

mare

21.04.2021 19:30

Mozda da Marinika proba da ponudi nesto drugo , svasta je moguce , svet je pun "bolesnika".

FIlip

21.04.2021 19:32

Mariniki je uvek bio preči sopstveni interes, nego interes gradjana Srbije.

Mila

21.04.2021 20:18

Marinka jedino o čemu brine jeste da se obogati o tuđem trošku.

Andrej

21.04.2021 20:31

Njoj je sopstveni interes uvek bio ispred interesa gradjana Srbije.

ElezM

21.04.2021 23:32

@Andrej - @Andrej Ološ ostaje ološ a to je upravo Tepićka.

Ivana

21.04.2021 21:33

DOS je Srbiju uništio, opljačkao, ništa tu nije sporno, marinka Tepić je narkoman koji brani Dragana Đilasa.

Boban

21.04.2021 23:45

Marinika ce morati da iznese dokaze za sve ono za sta optuzuje vlast.