Sandra Božić
Sns
Sandra Božić

Sns

Sandra Božić, Foto: Sns

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Nije Srbija političko igralište Dragana Đilasa na kojem će ovaj bandit svojim lopovskim navikama i produženim medijskim pipcima nastaviti da umnožava svoju tajkunsku imperiju!

Priželjkujući koncentracione logore za Srbiju, Đilas se teško miri sa činjenicom da je Srbija daleko od njegovog imaginarijuma i da se oslobodila dužničkog ropstva u kojem je ostavio upravo ovaj tranzicioni tajkun.

Građani su odavno rekli šta misle o siledžiji beskrupuloznog apetita i lopovskih navika!

Mračno Đilasovo doba u kojem je i život stao dok su se njegove sekunde naplaćivale, pamte građani, najduže onih 400 000 na čije su fabrike stavljeni katanci i koji su ostali bez kore hleba i budućnosti dok je tajkun basnoslovno umnožavao svoj kapital.

Zajedno sa svojim satrapama imao je priliku da nam pokaže svu virtuoznost i umeće u politici, tu pokaznu vežbu kriminalnog udruženja građani su skupo platili, posebno građani Beograda!

Svaki atom, ali i svaki evro Dragan Đilas je uložio u svoju medijsku mašineriju kako bi istoriju ponovio i nastavio tamo gde ga je narod svojom voljom zaustavio.

Svestan svoje apsolutne inferiornosti, političke nemoći ali i prezira naroda, svoj karakterni kukavičluk pokušava da prenese na javnost Srbije stvarajući atmosferu linča predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i čitave njegove porodice.

Stavljajući svakodnevno metu na čelo Aleksandru Vučiću, Dragan Đilas od njega pravi legitimnu metu za odstrel držeći preko svojih antidržavnih medija upravo svoj prst na obaraču!

Čista je uvreda zdravog razuma i pomisao da je Đilas zabrinut za zdravlje građana, za bilo šta osim za opstanak svojih miliona, to je njegova jedina briga!

Eventualno, videli smo, zabrinutost postoji da mu se brat Gojko Đilas ne zagubi iza 35 vrata sumnjivo stečenih nekretnina.

Umesto objašnjenja odakle hektari nekretnina , Srbija sluša glasnu tišinu Dragana Đilasa i nervozne uvrede i pretnje novinarima koji su do ovih saznanja došli.

A s obzirom da u njegovom slučaju cilj uvek opravdava sredstvo, egomanijakalni predator neće prezati, kako je javnosti i saopštio, ni da se obračuna sa svakim od novinara lično i po na osob!

Čim se zagrebe po istini porekla kriminalnog tajkunskog bogatstva, kreće orkestrirano kukanje i plakanje Dragana Đilasa i servilnih mu i dobro plaćenih brisača suza!

Obraćanje lošeg glumca i nevešto napisana mu saopštenja, koje Đilas nije u stanju ni da izgovori, u unapred pripremljenom scenariju videli smo toliko puta.

I definitivno u ulozi ubogog tajkuna i zabrinutog građanina je najlošiji!

Briga za dobrobit Srbije i njenih građana nije epizodna uloga, već konstantna i iskrena borba za njihove interese, stabilnost i sigurnost.

Lažne napade patriotizma Dragan Đilas neka ostavi za one za čiji interes pokušava da destabilizuje Srbiju.

Pored sekunda, ovaj prodavac magle i kleptokrata, još jednom je pokazao da mu je srž politika po sistemu, sto gore za Srbe i Srbiju to bolje za njega!

U trenucima teškim i za Srbiju, ali i za svet u kojem se do poslednjeg atoma snage čitavo društvo bori protiv Korona virusa, dok Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem podiže u najkraćim rokovima bolnice, grčevito brine o srpskoj ekonomiji kao i o životima građana, politički lešinar Đilas lažima i obmanama pokušava da opravda svoje, po svemu besmisleno, političko postojanje.

Odavno je trebalo da Dragan Đilas nauči da se poverenje građana dobija pametnim političkim potezima i poštenim radom, što on niti zna, niti ume.

Budućnost naše zemlje, ekonomski rast, bezbednost i ugled, brigu o zdravlju i budućnosti naših građana, Dragan Đilas da ostavi ozbiljnim političarima na brigu, jer on je sramota sam po sebi."

Komentari (1)

Tomic Bane

03.12.2020 14:09

Niko ne priupita privatizacione savetnike, koji uzeše pare za preporuke i lobiranje, šta bi sa firmama koje su tako revnosno preporučili lopinama? Mnogi od njih su se udomili i kod naprednjaka. Čak štaviše, po Djindjićevoj vladinoj odluci iz 2002. godine, privatizacioni savetnici su prvo primili svoje provizije pa tek onda država? Zar ne dobijate prigovore da se stimulacije za zapošljavanje daju domaćim lopinama. Em su uzeli pare od prodaje, em sad da im se da po 10.000 € za vraćanje najurenih.