Sandra Božić
Alo.rs
Sandra Božić

Alo.rs

Sandra Božić, Foto: Alo.rs

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Nije dugo trebalo Bošku Obradoviću da se vrati u topao zagrljaj svog mentora i gazde Dragana Đilasa.

Lagano se topi i onih 6 meseci sigurne zarade koja mu je omogućena posle isteka mandata narodnog poslanika.

Valja tražiti izvor prihoda, jer svi koji su ulagali u nesrećnog Boška shvatili su da se ta investicija neće nikada isplatiti.

A kako zaraditi gazda Đilasove pare opet?

Prosto, ne birati sredstva i način i po hiljaditi put masno slagati i udariti na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Svoje patologije Đilas neće poštedeti Boška, kao što ne štedi očigledno ni sirotu Jelisavetu Vasilić, staricu u poodmaklim godinama koja je postala samo jeftino oruđe u Đilasovim rukama.

Boško Obradović

Tanjug / Dragan Kujundžić

Boško Obradović, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Jelisaveta bi pre svega, ako je posle toliko godina službe obraza ostalo, mogla da se pozabavi prvim krugom osvedočenih kriminalaca čije zahteve mučno zadovoljava.

Prvi bi Boško Obradović mogao da položi račune dragoj (Jeli)saveti Marinike i Đilasa, a što se ovo dvoje pomenutih tiče, situacija je toliko očigledna da ukoliko gospođa Vasilić nije u stanju da prati dokaze i tragove 619 otetih miliona evra od građana Srbije, zaista je pravo vreme da se povuče u penziju i pusti mlađe, sposobnije, ali i ljude nezavisne od raznoraznih tajkuna, da rade svoj posao.

A radi potpune objektivnosti valjalo bi da gospođa Vasilić priupita svog zeta, bivšeg direktora KBC Srbije, za brojne malverzacije koje su pratile njegov mandat.Posebno je interesovanje izazvala rekonstrukcija KBC Srbije.

Izgubljena zamlata, Boško Obradović, u potrazi za novim sponzorom, u nuždi ponovnog dokazivanja poslušnosti gazda Đilasu, stao je tamo gde mu je i mesto, u red očiglednih prevaranata i kibicera koji ne prezaju ni od toga da se poigraju sa sirotom staricom.

Ali nažalost poznato je već, koga je Boško branio taj se proveo kao vernici u Hilandaru, prevareno i opljačkano.

Svako normalan na mestu Jelisavete Vasilić bi se zapitao sa kim tikve sadi."