Obradović i Dodik
Tviter/ Alo!
Obradović i Dodik

Tviter/ Alo!

Obradović i Dodik , Foto: Tviter/ Alo!

 Kao što smo već pisali, Boško Obradović, lider Dveri, pokušao je pre neko veče preko Vojislava Koštunice, koga je proganjao na jednoj promociji sebe, da ispromoviše i povrati svoje glasače. Kako mu to nije pošlo za rukom, jer ga je Koštunica blago rečeno oduvao, on je pronašao novu žrtvu. Reč je o predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku. Obradović je otišao na svečani prijem povodom Dana Republike Srpske i godišnjice proglašenja prvog Ustava Republike Srpske koji je održan u Skupštini Beograda i tamo, prema rečima našeg izvora, maltene celu noć jurio Dodika. Na kraju mu se želja ispunila i Dodik se slikao sa njim.

- Obradović je došao sa jednim svojim poslanikom, bio je veoma dobro raspoložen bez obzira na katastrofalno loš rezultat koji je njegova stranka ostvarila na beogradskim izborima. Konstantno se motao oko predsednika Republike Srpske koji je bio zvezda večeri, ali Dodik njega nije ni primećivao jer je razgovarao sa drugim važnim ljudima. U nekom momentu Obradović je iskoristio to što je Dodik ostao sam na tren i prišao mu najsrdačnije moguće. Odmah ga je zamolio i da se fotografišu - kaže naš izvor.

Obradović se prethodno izborio i da dobije simbolični turistički pasoš RS koji je deljen te večeri. Naravno, istog momenta, odnosno sa lica mesta, postavio je fotografiju sa Dodikom na svoj Tviter nalog, uz prigodan komentar i u nadi da će time privući razočarane glasače koji su se razbežali od njega.

- Upravo sam dobio turistički pasoš Republike Srpske! Čestitam predsedniku Dodiku na večerašnjem istorijskom govoru o ujedinjenju Srbije i RS kao našem nacionalnom zadatku broj jedan - napisao je on.

Kasnije je nastavio:

- Razmišljam nešto tokom svečanog prijema u Skupštini Beograda povodom Dana RS da u duhu štednje ne smemo više imati dve skupštine i dve vlade - Republike Srbije i Republike Srpske. Treba to objediniti u jednu državu, jednu Narodnu skupštinu i jednu Vladu, jer smo inače jedno - tvitovao je Obradović.

Komentari (2)

Cica Feljtonica

18.03.2018 07:16

Cuti Bosko Jos si mali Ne znas kako se to radi Kakav Dodik, Kostunica ili velika Srbija Mister Toni je ovde in Bolje Bilija u politiku vrati I ulozi trud u Briselski sporazum Mozda ces tako cenzus preci Zasto li uopste pisu o tebi?!? Bockaju te stalno perom Osecaju se uvredjeno i pretuceno Mozda nisi za bacanje sasvim Ali si na pogresnoj strani Od te bitke nista nema Doso novi gazda I dao... hueba

PETAR 1

18.03.2018 07:16

Luta ko rode u magli, posto je dobio tur. pasos mogao bi da ode do RS pa onda da prica o ujedinjenju, za pametnog coveka jedna je greska (CG) sasvim dovoljna, ma ne verujem vise ni jednima ni drugima.