Boško Obradović
Alo!/Rajko Ristić
Boško Obradović

Alo!/Rajko Ristić

Boško Obradović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Obradović je najavio da će ujutro doći na Hepi u vreme ranije najavljenog i zakazanog gostovanja predsednika i pokušati da izazove incident i fizički sukob.

- Prihvatio sam iznenadni večerašnji poziv da sutra ujutru budem na TV Hepi u 8 i 30 i pojavim se u jutarnjem programu u duelu sa Vučićem. Iako je nekorektno da me ovako kasno pozivaju, prihvatio sam sa zadovoljstvom. Spreman sam odavno. Proći će kao Šešelj. Vidimo se ujutru - napisao je Obradović.

Iz ovoga se jasno vidi da Obradović planira da napravi haos uoči beogradskih izbora.

Izvor "Informera" iz Predsedništva Srbije kaže da su upoznati s ovom grubom provokacijom lidera Dveri, ali da zbog toga predsednik Vučić neće odustati od zakazanog gostovanja na TV Hepi.

- Predsedniku ne pada na pamet da zbog ove pretnje Obradovića otkaže gostovanje na TV Hepi koje je ugovoreno još pre 10 dana. Boško može da proba šta god hoće, ali morao bi da zna da Vučić nije ni Goca Uzelac ni Mara Dragović - poručio je izvor iz Predsedništva Srbije.

Komentari (8)

Ja sam siroče, nisam ničiji

01.03.2018 00:13

A kako je to Boško rasturio Šešelja? Ako prostakluk i bahatost računa u vrline onda je nenadmašan. To je pokazao još bolje u gostovanju na RTS-u. Da nije bilo Palme i Šapića voditeljka bi prošla kao Tanja Uzelac. Onako se ni stoka ne ponaša. Od programa ima samo hapšenja i 'streljanja'. Bravo!

Стрмоглед

01.03.2018 01:10

@Ja sam siroče, nisam ničiji - To је чобанчина, неотесана и необразована, са црвеном краватом.

slađa

01.03.2018 00:33

Obradoviću, još ću poverovati da je Šešelj emancipovaniji od tebe. Ne možeš ti Srbiju da zakopčaš do grla i da je odvedeš na prelo. Prošlo je to vreme. Idi kao gospodin čovek tamo gde te pozovu, ako te pozovu. Da nisi tako agresivan Obradoviću, kao adrenalinski zavisnik, duel sa Vučićem bi bio interesantan. Ovako se sve pretvara u cirkus i blamažu po medijima.

Petar

01.03.2018 01:04

Pravi duel, da ga cujemo sta ima da kaze!

g-din X

01.03.2018 01:23

Boško je selski đilkoš. Bahat i prost. Posebno je nasilan nad ženama. Kao takvog treba ga držati u kaFez ili na lanac jer što se kaže nije za u narod.

Mare

01.03.2018 01:35

Daj bre neka neko zatvori coveka negde ovaj nije bas u vinkli.

ivan

01.03.2018 16:02

Samo napred Obradovicu Pasite travu i jedite vase sendvice prodane duse i sline od ljudi.

MILOS

01.03.2018 18:20

Kakav god da je ObrADOVIC ipak sme u TV duel.VUCIC JE HRABAR samo u duelu sa roditeljima i sa tecom Milomirom.Kad je vec moralni patuljak Bosko Obradovic zasto ga Vucic ne pregazi i objasni gde mu je m,esto.Ne moye vecno da se krije iza Marica i partijskih kreatura.Ne navijam ni zakoga,ali ovo je smesno