Boško Obradović štrajkuje glađu
ALO! Masanori Jošida
Boško Obradović štrajkuje glađu

ALO! Masanori Jošida

Boško Obradović štrajkuje glađu, Foto: ALO! Masanori Jošida

Iz udobnog sna, probudila ga je televizija N1, gde se brže bolje uključio.

On se, naime, čim su se poslednje kamere spakovale uputio ka svom kabinetu gde se fino odmorio, a njegovi bliski saradnici su mu donosili pune kese svega onog što Boško voli.

Podsetimo, Boško Obradović ogorčen voljom naroda koji ne želi nasilničku i ljotićevsku političku opciju, rešio je da otpočne štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, a sve pod izgovorom da na taj način želi da očuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

 

Komentari (6)

Boban

11.05.2020 08:08

Baš deluje propalo.

sara

11.05.2020 09:08

Boško Obradović na silu se trudi da privuče pažnju jer je nebitan, narod ga ne voli!!!. Izigrava budalu u Đilasovu korist, ali badava im sve, jer ni jedan od njih nije vredan pažnje, i glasa, počevši od Đilasa, glumca prostaka i primitivca, koji ni jednu reč ne zna da kaže, a da ne čita, Jeremića, koji nas obrukao u UN!!!. Narod ih ne voli, zato se i plaše da izađu na izbore i smišljaju laži da neko drugi krade, obmanjuje građane i krši ustav i izdaje Kosovo!!!. A Kosovo su izdali upravo oni!!!.

šane

11.05.2020 10:53

ovde nije bitno ,, spavanje,, ovde je bitan ,,Sergej,, glumac! odnosno crvenkapa Bole.... jednom su nas ,,slomili iznutra,, dosta je... probaju opet a njega pustite u Čačak. vodećete!

ђура

11.05.2020 10:59

Храбри јуначе Бошко , иди испред Скупштине Косова бранећи Косово и тамо штрајкују глађу .

vaske

11.05.2020 13:46

Ma karakter je Obradovic. U ponoc ko Pepeljuga uzeo cebence i jastuk pa otisao da pajki. A pre toga se i okrepio. Koliko kesa su mu doneli mogla je cela porodica da jede.

ђура

11.05.2020 16:27

Нека штрајкује испред Скупштине Косова . Тамо се брани отаџбина .