Boško Obradović
Tanjug/Dimitrije Goll
Boško Obradović

Tanjug/Dimitrije Goll

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Nakon što je Boško Obradović uslikan ispred rezidencije Metjua Palmera u Puškinovoj ulici svima je jasno da je tamo otišao da bi dobio instrukcije za dalje napade na predsednika Vučića.

Nedugo pošto su mediji objavili njegove fotografije, Boško je krenuo sa sitnim provokacijama na svom Tviteru, pozivajući članove SzS u protestnu šetnju do Tašmajdana, ali mu narodni poslanik Krsto Janjušević nije ostao dužan.

Krsto Janjušević

Printskrin

Krsto Janjušević, Foto: Printskrin

On mu je jasno poručio da otkad je viđen da sklapa dogovore sa američkim zvaničnikom, da ima petlju da provocira i napada bez ikakvog razloga.

- A ti si vidim stigao prošetati Palmerova muda, pa porasla i tvoja! Pravi si "rent a car " pokret. Nego, pošto si toliko hrabar, je l' bi pristao da budeš kum Marku Bastaću? Logično je da tebe prvog pozove na upražnjeno mesto! - napisao je Janjušević.

Pročitajte još:

Takođe, ga je upitao da li bi pristao da bude kum Marku Bastaću, pošto je nakon javnog skandala sa Lazarom Lešnjakom, to mesto ostalo neupražnjeno.

Kako se saznaje, Boško Obradović se jutros sastao sa Metju Palmerom na radnom doručku, gde je dobio instrukcije za dalje napade na predsednika Vučića.

Nedugo nakon ovih objava na Tviteru, oglasio se i Boško Obradović povodom vesti da se večeras sprema atentat na predsednika Vučića, ali ga je Krsto Janjušević još jednom postavio na mesto.

- Ma pusti to, nego ne reče ti nama kako si čačkao jaja Palmeru za doručak... - napisao je Janjušević.

Krsto Janjušević

Twitter printscreen

Krsto Janjušević, Foto: Twitter printscreen

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

 

 

 

Komentari (4)

Jana

05.11.2019 16:59

Jedina kukavica u Srbiji jeste fasista Obradovic, ti koji prete preko drustvenih mreza su najgori.

Goran

05.11.2019 18:05

Čovek bez imalo ljudskih vrednosti i klasična ulična priča...

Masa

05.11.2019 20:22

Istina uvek izadje na videlo!

fasa

06.11.2019 07:44

Bosko cist nasilnik i fasista, sramota. ali to narod vidi i kaznice ga na izborima