JADNA I BEDNA OPOZICIJA NE ZASLUŽUJE PAŽNJU Bora Čorba se oglasio i brutalno odgovorio svima koji ga prozivaju, a onda otkrio ono što su dugo tajili!

Slavnog pevača napala opozicija!

Bora Đorđević, Riblja Čorba
Bora Đorđević, Riblja Čorba, Foto: Masanori Josida Alo

Na konstataciju da su se na stubu srama zbog podrške predsedniku Vučiću posle njega našle i njegove kolege Željko Joksimović i Zdravko Čolić, kao i glumac Nenad Jezdić, Đorđević kaže da ne zna o kakvoj se opoziciji govori.

Najmoćnija žena Rusije se upravo sastala sa Vučićem! Amerikancima je na crnoj listi, a Srbima je dala čvrsto obećanje!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 14.10.2019. 10:35 - 14.10.2019. 10:41 Pre 14 godina bila je na poziciji zamenika premijera Valentina Matijavenko, Foto: Printscreen Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije objavila je u maju 2007.

- Takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju. Već sam ranije govorio da je njihov konkretan program lova i samo lova – rekao je Đorđević, i dodao:

PUBLICISTA LUKA MIČETA O SPALJIVANJU KNJIGE GORANA VESIĆA U našoj prestonici i zemlji postoje ljudi koji su ispod civilizacijskog nivoa grada i zemlje u kojoj žive!

- Kada sam pročitao Đilasove ideje o Kosovu, smejao sam se pola sata. Političko bulaženje. Zar da sviram bahatom Đilasu i Vesni Pešić? Uostalom, nisam svirao Vučiću i SNS-u, već koaliciji koju čini više stranaka u Vladi Srbije.

Kako kaže, svirali su Srbiji.

- Bolje biti sendvičar nego buregdžija. Predsednik Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija baš ništa. Pored Jezdića, Čolića i Joksimovića, zaboravili ste da spomenete i Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića, pa i grupu S.A.R.S koja takođe doživljava neprijatnosti – rekao je Đorđević.

Bora Đorđević i Riblja čorba
Bora Đorđević i Riblja čorba, Foto: Promo

ULIČARSKO PONAŠANJE MARKA BASTAĆA Na pitanje da kupi knjigu, on odgovara drsko i nevaspitano! (VIDEO)

Kako je naveo, ta mala grupa koja je njemu i Ribljoj čorbi objavila umrlice, ne zaslužuje, kako kaže, baš nikakvu pažnju.

GORAN VESIĆ O NOVOM NAPADU TELEVIZIJE N1 Jugoslav Ćosić ponovo dokazuje da je samo polupismeni politički komesar! Novi zadatak opravdati to što njegov gazda Đilas pali knjige prvi put posle Hitlera!

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ana Zemun
  17/10/2019 - 09:05
  Opozicija je bez ideja i programa, samo pare,pare, pare, uz to napad na predsednika, kao i sve naše umetnike koji podržavaju njegovu politiku i Srbiju. Bravo za Boru !
 • Korisnik: Princeza
  17/10/2019 - 08:58
  Boro svaka cast. Djilas voli iskreno pare, a gradjane Srbije ne.
 • Korisnik: mili
  17/10/2019 - 08:41
  Bravo Boro! Djilasu je novac uvek bio jedini cilj!
 • Korisnik: Jasmina
  17/10/2019 - 08:39
  Ne traje Bora toliko godina za džabe! Njemu je svaka reč na svom mestu i u vek je bio na strani pravde nikada se nikome nije dodvoravao!
 • Korisnik: Tanja
  17/10/2019 - 08:25
  Bora je postigao uspeh svojim radom, tako da je normalno da podrzava rad i zalaganje sadasnje vlasti
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi