Aleksandar Mirković
Youtube Printscreen
Aleksandar Mirković

Youtube Printscreen

Aleksandar Mirković, Foto: Youtube Printscreen

"Za početak preporučio bih ovom Đilasovom plaćeniku da se za vlast izbori u svom dvorištu i da se tu igra, jer su prošla vremena u kojima su se igrali sa životima i budućnošću naše zemlje i građana.

Jasno je da je Lutovac političar u pokušaju, da nema nikakvu težinu i da se suštinski ništa ne pita čak ni u sopstvenoj stranci, te da je samo, kako sam već naveo, marioneta Dragana Đilasa, koja dovodi na stranačke skupove obezbeđenje da ga čuva od njegovih članova.

Za početak preporučio bih ovom Đilasovom plaćeniku da se za vlast izbori u svom dvorištu i da se tu igra, jer su prošla vremena u kojima su se igrali sa životima i budućnošću naše zemlje i građana.

Na samom kraju, Lutovac bi mogao da upita šefa mu Đilasa, kako će to pred građane izaći kada su upravo oni sa režimom DS-a te iste građane opljačkali, unazadili i ostavili na rubu bankrota, dok su od sebe napravili milionere.

Sa velikom radošću isčekujemo izbore jer će ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke biti najbolji dokaz da je politika Aleksandra Vučića ono što građani podržavaju, ali i što žele za sebe i generacije koje dolaze, rekao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke."

Pročitajte još: