Biljana Popović Ivković, ambasada Libije
MUP Srbije
Biljana Popović Ivković, ambasada Libije

MUP Srbije

Biljana Popović Ivković, ambasada Libije, Foto: MUP Srbije

* Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković razgovarala sa predstavnicima Ambasade Libije

* Izneti argumenti Srbije protiv novog zahteva Prištine za prijem u Interpol

* Predstavnici Ambasade Libije istakli su da će sa argumentima Srbije upoznati Vladu u Tripoliju

Državni sekretar MUP Biljana Popović Ivković razgovarala je danas sa predstavnicima Ambasade Libije o argumentima Srbije protiv ponovnog razmatranja zahteva takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu.

"Jedina politika koju su pokazali je nasilje i napadanje predsednika Vučića, njegove porodice i najbližih saradnika"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 05.09.2019. 13:11 Nataša Stanisavljević, članica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke oštro je osudila brutalne uvrede upućene Biljani Popović Ivković. Biljana Popović Ivković, Foto: Alo!/Vladimir Marković - Kao žena, koleginica i kao gradska sekretarka za socijalnu zaštitu najoštrije osuđujem današnje uvrede izrečene Biljani Popović Ivković.

 

Popović Ivković je na sastanku ukazala da ponovno apliciranje takozvanog Kosova predstavlja kršenje odluke Interpola od prošle godine, kada je isti takav zahtev odbijen.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je iznela argumente Republike Srbije protiv zahteva takozvanog Kosova, između ostalog naglasivši i da samo države članice i posmatrači u Ujedinjenim nacijama mogu biti članice Interpola, te da bi eventualni prijem takozvanog Kosova bio u suprotnosti sa samim pravilima ove policijske organizacije.

Predstavnici Ambasade Libije istakli su da će sa argumentima Srbije upoznati Vladu u Tripoliju, navodi se u saopštenju MUP.

BONUS VIDEO:Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT